Radio Simplu

8 lucruri pe care le face un bărbat doar pentru femeia de care e îndrăgostit cu adevărat

Iubirea din filme și din cărți ne-a învățat să ne gândim că bărbatul care-și iubește sincer aleasa inimii e obligat s-o îngroape în flori sau în bijuterii, să facă tot felul de sacrificii pentru ea și măcar din când în când să salveze lumea în numele ei. Neprimind și în realitate aceste gesturi de iubire ne simțim inutile și neiubite. Dar oare cum stau lucrurile de fapt? Iubirea bărbaților se demonstrează în vreun fel anume?

1. Te ascultă pe tine mai mult decât vorbește el
Majoritatea bărbaților nu ratează nicio șansă să vorbescă despre persoana lor și despre succesele pe care le au. Nu așa procedează și unul îndrăgostit. El își ascultă iubita atent, uneori o mai întreabă câte ceva, pentru că iubirea adevărată înseamnă și interes, chiar dacă subiectul e unul neimportant.

2. Are grijă de familia ta și de prietenii tăi
Un bărbat iubitor îi acceptă pe cei apropiați ție, la fel de ușor cum te-a acceptat pe tine pentru că aceștia fac parte din viața ta. Poate să nu îi placă pe unii, dar nu va împiedica niciodată comunicarea voastră și te va ajuta cu orice vei avea nevoie pentru ei.

3. Nu te exclude niciodată din discuții
De câte ori nu ai observat femei excluse din comunicare? Ei bine, nu e ceva caracteristic unui bărbat îndrăgostit. Își tratează iubita egal și niciodată nu o va înjosi interzicându-i să-și expună opinia despre un subiect anume.

4. E mândru de realizările tale și vorbește cu drag de ele
Mulți bărbați nu suportă când femeile iubite au succes în orice fac, mai ales dacă este vorba despre un domeniu în care ei au eșuat. Dar un bărbat amorezat o consideră pe iubita lui o parte din el și se bucură enorm pentru orice reușește ea și vorbește cu admirație despre faptele iubitei.

5. Îți mulțumește întotdeauna și te laudă
Alături de un bărbat iubitor fiecare femeie se simte deosebită, cea mai bună și de neînlocuit. Și asta pentru că ea întotdeauna aude doar cuvinte de laudă la adresa ei, și simte că toate acțiunile ei sunt apreciate după merit. chiar și după ani de căsătorie un bărbat nu trebuie să ia de-a gata orice face femeia din viața lui.

6. Face compromisuri chiar dacă nu i-ai cerut tu asta
în orice relație trebuie făcute uneori compromisuri, trebuie să cedăm, uneori chiar să sacrificăm lucruri. Diferența e că în relațiile obișnuite aceasta se întâmplă sub presiunea partenerului. Dar un bărbat care iubește va renunța de multe ori la ceva de dragul partenerei lui, fără să ezite, mai ales dacă va observa apreciere în acest sens.

7. Îți respectă părerile chiar dacă sunt diferite de ale lui
În iubire nu există părerea mea și părerea greșită. Chiar dacă înainte bărbatul din viața ta nu prea accepta părerile femeilor din viața lui, acum că este vorba despre tine, le acceptă pe toate, chiar dacă uneori nu e de acord cu ele.

8. Ești prioritatea lui
Un bărbat îndrăgostit întotdeauna va alege în favoarea ta. Și nu doar pentru că îi place să petreacă timp cu tine, ci și pentru că te vede în viitorul lui. Pentru el, o femeie cu care vrea să-și petreacă toată viața e la fel de importantă ca el însuși.

loading...

Add comment