Radio Simplu

8 lucruri impresionante pe care le face orice femeie îndrăgostită. Numărul #3 e semn că trebuie să o iei de soție!

Lucrurile pe care le spun femeile nu se potrivesc adesea cu gândurile lor, așa că bărbații își închipuie că trebuie să fie detectivi ca să afle ce gândesc cu adevărat ele. Iată 8 lucruri pe care le face o femeie atunci când iubește cu adevărat:

 

1. Îți face numai cadouri cu semnificații importante

Atunci când dedică timp cumpărării unui cadou pentru tine și are o valoare sentimentală însemnată, atunci e clar un semn pozitiv. Femeile care nu-și iubesc partenerul cu adevărat nu vor depune eforturi considerabile atunci când vine vorba de alegerea unui cadou pentru partenerul lor.

 

2. Își face timp liber doar pentru tine

O femeie îndrăgostită se va concentra din ce în ce mai mult asupra partenerului ei și nu va petrece timp și nici nu va ieși cu alți bărbați. Atunci când oamenii își caută un partener de viață, ies la întâlnire cu mai multe persoane. Atunci când o femeie a pus ochii pe un bărbat, ceilalți nu mai contează deloc pentru ea.

 

3. Face planuri pentru doi

Dacă te iubește cu adevărat, va începe să facă planuri care vă includ pe amândoi. Fie că e vorba de o escapadă de sfârșit de săptămână sau de un film la care să vă uitați împreună, te va include și pe tine negreșit în planurile ei. Își va dori să facă totul alături de tine.

 

4. Folosește cuvântul Noi

Ca să-ți demonstreze și mai mult că formați o echipă, va include cuvântul noi în toate conversațiile voastre. Femeia îndrăgostită va considera fiecare situație un prilej pentru voi de a acționa împreună ca forță unică.

 

5. Se gândește neîncetat la tine

Există mari șanse ca femeia îndrăgostită să se gândească la tine din ora în oră de-a lungul zilei. Va fi mereu cu mintea în nori pentru că ești singurul bărbat din mintea și din inima ei.

 

6. Iubește trăsăturile care te fac special

Dacă râde de ciudățenile tale, să n-ai nicio îndoială că te place sincer. E posibil să ai un obicei sau mai multe care te transformă în ținta glumelor prietenilor și familiei. Pentru ea însă, e un lucru care te face deosebit și pe care îl adoră la tine.

 

7. Îi este dor de tine și vrea să știi asta

Chiar dacă abia v-ați luat la revedere cu 5 minute în urmă, te va căuta în continuare și îți va spune că vrei să fii alături de ea în fiecare clipă.

 

8. Se comportă copilăresc

Își lasă părul desprins și se comportă ca un copil în preajma ta ca să-ți arate că are atât de multă încredere în tine încât lasă garda jos când e împreună cu tine. Vrea să o vezi așa cum este cu adevărat și să fiți amândoi confortabili unul cu celălalt.

loading...

Add comment