Radio Simplu

8 greșeli pe care toate femeile le comit atunci când își cumpără lenjerie intimă

Când ultima oară te-ai interesat despre lenjeria potrivită? Probabil niciodată. Lucru foarte greșit, de altfel. Poate puțin despre sutiene mai găsim informații, în rest cercetările aici se opresc. Dar lenjeria este mult mai importantă, chiar dacă această nu se vede. De ea depinde confortul nostru pe întreaga zi. De aceea trebuie să învățăm să facem alegerile potrivite.

1. Porți o măsură prea mică
Trebuie să lași orice modă deoparte și să alegi ceva comod în primul rând, după aceea frumos. Vei evita în acest fel incomoditatea, dungile urâte și dureroase sau chiar infectțiile și iritațiile.

2. Combini greșit lenjeria cu restul hainelor
Un tanga poate arată bine, dar cu siguranță nu e cel mai recomandat accesoriu. Chiar dacă este dintr-o dantelă fină, tot o să se vadă printr-o rochie mulată. În acest caz sunt mai utili niște boxeri fără dungi. Dacă vrei să-ți ascunzi burta inestetică încearcă niște chiloți cu talie foarte înaltă.

3. Cumpără lenjerie fără cusături
Pe cât de mult posibil, evită lenjeria care are cusături multe și dese. Acestea vor lăsa urmă foarte adânci pe piele, se vor vedea prin majoritatea hainelor și te vor incomoda pur și simplu.

4. Vara porți lenjerie din dantelă
S-ar părea că aceasta îi permite pielii să respire mai mult, dar nu e așa. Dantela e unul dintre mediile preferate pentru bacterii. În plus te vei simți destul de incomod mai multe ore la rând în jenjerii din poliester. Așa că alege cu încredere bumbacul.

5. Porți lenjerie albă la pantaloni albi
Teoretic e corect, dar practic nu e, doar dacă nu ai pielea ca de porțelan. În rest, tonul pielii va fi într-un contrast destul de urât atât cu lenjeria, cât și cu pantalonii. De aceea dacă vrei să porți pantaloni, dar și bluze albe, poartă lenjerie cât mai aproapiată de culoare pielii tale. Nimeni nu va observa nimic.

6. Porți lenjerie deschisă la haine închise
Majoritatea oamenilor știu că nu e recomandat să porți lenjerie închisă cu haine deschise, dar știi de varianta inversă? Mai ales dacă ai și o cameră de filmat în preajmă. Așa că dacă porți o rochie neagră, ai grijă ca lenjeria tot neagră să fie.

7. Speli lenjeria în mașina de spălat
Apa fierbinte și viteza mașinii strică mult din calitatea hainelor. Ba mai mult, lenjeria foarte fină se poate distruge complet din cauza nasturilor, a fermoarelor de la restul hainelor. Cel mai bine e să le speli cu mâna și să le usuci natural.

8. Nu dai destui bani pe lenjerie
Cu cât mai puțin costă lenjeria cu atât mai proastă este calitatea. Lucrurile bune sunt scumpe, inclusiv când vorbim despre lenjerie. Dar sunt mai comode, mai frumoase, mai calitative.

loading...

Add comment