Radio Simplu

8 gesturi pe care bărbații le consideră drăguțe la partenerele lor – trebuie să îl faci și tu pe cel de la numărul 6 dacă vrei să îl înnebunești

Când te gândești la ceea ce ar putea dori bărbații de la tine, cu siguranță vei avea nevoie să te gândești mult deoarece fiecare bărbat are propriile gusturi atunci când vine vorba despre femei. Dar ai știut că există anumite gesturi legate de femei pe care fiecare bărbat tind să le prefere?

Dacă ți-ai stors suficient creierul pentru a afla ce ar putea dori un bărbat de la tine și totuși nu poți găsi răspunsuri, aruncă o privire la acest articol. Viața ta va fi total schimbată după ce vei citi despre aceste gesturi care vor fi de ajuns pentru a face ca un bărbat să se îndrăgostească de tine!

 

1. Iubește să se pregătească alături de tine

Poți să ne mulțumești cu siguranță mai târziu; pun pariu că nu ai știut asta înainte să o citești aici!

Bărbații iubesc să îmbrățișeze ceea ce este al lor. Chiar dacă ai imperfecțiuni, ei te vor îmbrățișa deoarece imperfecțiunile sunt la urma urmei frumoase.

Indiferent dacă este vorba de vreun eveniment sau vreo ocazie specială, asigură-te că te pregătești alături de partenerul tău.

 

2. Îi plac mesajele și scrisorile

Nu este deloc surprinzător faptul că toată lumea consideră că este mai convenabil să-și ascundă sentimentele în loc să le spună în persoană.

Și ghici ce, bărbații iubesc să trimită și să primească mesaje atât de frumoase în care să se vorbească despre sentimente. Acest lucru îi face să se simtă iubiți și răsfățați.

 

3. Adoră atunci îi apreciezi gusturile muzicale

Să ai același gust în muzică ca și partenerul tău este exact ca o cireașă pe tort. Acest lucru vă va face să vă simțiți mai conectați unul cu celălalt.

Până la urmă ce poate fi mai plăcut decât călătoriile pe drumuri lungi, cu radiourile care difuzează toate melodiile voastre preferate?

 

4. Ochii spun ceea ce cuvintele nu pot

Ochii sunt o oglindă a sufletului unei persoane. Contactul vizual este una dintre formele cele mai subevaluate de comunicare.

Contactul vizual ilustrează sinceritatea, loialitatea și onestitatea.

 

5. Iubește să fii alături de el mereu

Chiar dacă voi doi vă confruntați cu anumite probleme, este cel mai bine să vă fiți aproape unul celuilalt.

Învață să îl respecți și să îl ajuți atunci când are nevoie pentru ca și el să facă același lucru față de tine.

 

6. Te amuzi alături de el de momentele ciudate

Toată lumea a dat peste o serie de momente ciudate în viață, dar aceste momente nu mai sunt ciudate atunci când ii razi alături el.

El nu te va judeca deoarece nu este nimic de rușinos în aceste momente.

 

7. Îi arăți partea ta nebunească

Nebuneala ta nu-l va deranja niciodată. El, la rândul său, se va simți bine că și tu ești în regulă să îți împărtășești partea mai sălbatică cu el. Apoi nu te va mai vedea ca pe nicio altă femeie obișnuită.

 

8. Îți amintești de lucrurile mici

Nu este un lucru greu să îți amintești lucruri importante despre relația voastră, dar este nevoie de o adevărată durere de cap pentru să îți amintești cele mai mici lucruri. Iar când o faci, partenerul tău te va iubi tot mai mult.

loading...

Add comment