Radio Simplu

8 fraze pe care nu ai voie să i le spui iubitei tale sub nicio formă

Femeile sunt ființe sensibile și iau multe lucruri mult prea în serios. Dacă este vorba despre cum arată e și mai rău. O singură frază despre fizicul ei și vei distruge orice închipuire bună despre ea. Și da, tu vei fi dușmanul ei numărul 1. Am făcut o listă cu ce nu trebuie să rostești niciodată dacă nu vrei să vină sfârșitul lumii.

1. “Poate ar trebui să mergi la sală”
Chiar și dacă ai observat că iubita ta s-a îngrășat, sub nicio formă nu o trimite direct la sală. Propunerea o va afecta imediat și îi va lăsa urme în suflet. Cel mai bine ar fi să-i propui să te însoțească pe tine la antrenament.

2. “Mai bine ia rochia cu un număr mai mare”
Posibil nu ai vrut s-o jignești, dar ea s-a simțit ofensată pentru că tu ai făcut-o grasă. Reține un lucru important, chiar dacă lucrurile stau altfel, femeile întotdeauna caută pentru încălțăminte măsură 36, iar la haine XS.

3. “Te-ai vopsit?”
Și-a mai curțat și dinții și și-a schimbat tunsoarea. Dacă iubita ta în mod normal nu se machiază, comentariile pe acest subiect sunt inutile. Dacă i se potrivește schimbarea, fă-i un compliment. Dacă nu, spune-i că-ți place de ea mai mult când e naturală.

4. “Mama mea are măsura asta”
Bine că nu o găsește la bunica ta. Subiectele despre vârstă și despre mărimi sunt foarte dureroase pentru femei. Și printr-o ffrază ca aceasta o faci și grasă și bătrână. N-o mai spune.

 5. “Arăți foarte obosită”
Și așa lucrurile nu merg, mai spune-i că arată urât. Dacă observi că e obosită, fă ceva să schimbi asta. Pregătește-i baia, cina sau cumpără bilete la film ca să-i scoți din cap gândurile negative.

6. “Ești deja mamă, nu te mai îmbrăca așa”
E ciudat să-ți alegi lucrurile în funcție de statut. Fiecare are voie să poarte ce vrea. Iar o femeie nu are de ce să-și schimbe stilul vestimentar doar pentru că acum are copil. Tu doar nu ai renunțat la hanorace după nuntă, nu?

7. “Prietena ta arată foarte bine, nu vrei o tunsoare ca a ei?”
Nu cumva îți dorești și o întâlnire cu ea? Pentru nimic în lume nu spune că vreo prietenă e mai bună ca ea, chiar dacă acest lucru e adevărat. Neagă tot și spune-i că nimeni nu e mai bun decât ea. Și începe orice sugestie pentru schimbare cu un compliment.

8. “Ce rochie! Și fosta mea o avea”
După ce o compari cu vreo fostă de a ta pur și simplu fugi. Nu face niciodată o greșeală ca aceasta.

loading...

Add comment