Radio Simplu

7 trucuri excelente care te vor ajuta să ai o talie de viespe şi un posterior bombat

Vrei să ajungi să ai forma corpului de clepsidră la fel ca actriţa ta preferată? Îţi doreşti să ai o talie de viespe cum ai văzut la modelele din reviste? Dacă până acum ai avut impresia că e imposibil, citeşte cele 7 trucuri de mai jos şi aplică-le în viaţa de zi cu zi pentru rezultate vizibile:

 

1. Postura greşită

Se spune că există 3 lucruri de bază care dăunează liniei taliei: greutatea în plus, poziţia necorespunzătoare a corpului şi burta care iese în afară. Talia subţire nu se câştigă peste noapte, e rezultatul îngrijirii adecvate a corpului nostru. Poţi face ca talia ta să pară mai subţire cu ajutorul hainelor şi a posturii tale.

 

2. Fii gata să faci schimbări radicale în dietă

Talia subţire nu se poate obţine doar prin exerciţii fizice, e nevoie şi de menţinerea unei diete sănătoase şi echilibrate şi reducerea cantităţii de calorii consumate dacă îţi doreşti să obţii rezultate vizibile.

 

3. Începe ziua cu un mic dejun consistent şi sănătos

E indicat să încerci o combinaţie cu fructe bogate în vitamine, ouă pentru proteine şi cereale sau pâine din făină integrală pentru un mic dejun echilibrat. Dacă te grăbeşti, ia cu tine un baton cu cereale sau un smoothie. Îţi vor da senzaţie de saţietate şi sunt sănătoase.

Încearcă să bei un pahar cu apă înainte de fiecare masă. Apa îţi menţine corpul hidratat şi te împiedică să mănânci prea mult.

 

4. Suplimentează cantitatea de fibre din dietă

Adaugă o serie de alimente bogate în fibre în dieta ta, ca să te bucuri de beneficiile fibrelor solubile şi insolubile. Fibrele solubile sunt orzul şi ovăzul, citricele şi morcovii, morcovii şi fasolea sau merele. Cele insolubile sunt nucile, fasolea şi legumele verzi.

 

5. Consumă grăsimi sănătoase

Grăsimi polisaturate, cum ar fi acizii graşi Omega 3 care se găsesc în tofu, nuci, hering, somon şi macrou. Ajută la scăderea colesterolului rău şi îmbunătăţesc funcţionarea creierului.

Evită să consumi grăsimile din prăjiturele, cipsuri sau margarină, în principiu alimentele care conţin grăsimi parţial hidrogenate.

 

6. Poartă haine adecvate

O altă metodă eficientă de a obţine efectul de talie de viespe e să porţi haine care pun talia în evidenţă. Una dintre metode este cu ajutorul unei curele pusă pe talie. Atunci când porţi una peste talie creezi iluzia de formă de clepsidră a corpului, iar astfel, talia ta va părea mult mai subţire.

 

7. Fă suficient sport

Dacă îţi doreşti o talie mai subţire şi un posterior proeminent, atunci trebuie să lucrezi zilnic la asta. Ia-o însă încet, exerciţiile fizice te pot extenua dacă nu ai răbdare să ajungi la rezultatul dorit.

Ţine un jurnal de exerciţii şi creşte numărul şi intensitatea lor în fiecare zi. Nu uita să te hidratezi corect şi să bei multă apă.

loading...

Add comment