Radio Simplu

7 trucuri de frumusețe pentru femeile în criză de timp

Cu siguranță ai încercat o mulțime de variante. Unele au funcționat, alte nu au fost foarte eficiente. Astăzi îți prezint o listă de trucuri testate, foarte necesare femeilor moderne.

1. Investește într-un uscător performant
Acesta este necesar când ești pe grabă. Nu durează foarte mult să-ți usuci părul dacă ai la îndemână un aparat bun. În plus îți poți aranja o formă chiar frumoasă, fără să mai folosești alte aparate.

2. Curăță după folosire pensulele
Pentru pudră, pentru ochi, nu contează pentru ce e pensula. Fiecare trebuie curățată ca să nu intri în contact cu prea multe bacterii. Indicat e să le și schimbi periodic, pentru că chiar dacă le cureți cu ceva eficient mizeria tot rămâne acolo.

3. Aplică deodorantul înainte de somn
Indiferent de tipul lor, majoritatea produselor de acest tip sunt făcute să dureze 24 de ore. Așa că dacă vrei ca ele să dureze aplică produsul seara. A doua zi dimineață în timpul dușului vei curăța rămășițele lui, dar vei mai avea pielea prospătă.

4. Folosește produse multitasking
Aceastea sunt neprețuite pentru femeile zilelor noastre. Un fond de ten care îți oferă și strălucire, îți ascunde și imperfecțiunile e perfect. Și dacă ești un pic mai atentă le poți găsi la prețuri accesibile.

 5. Folosește șamponul uscat
E un produs indispensabil pentru femeile cu un program încarcat. Dacă ajungi seara acasă și nu ai chef să te speli pe cap, nicio problemă, s-a inventat pentru tine șamponul uscat. Nu e nevoie să îți uzi părul, doar îl aplici direct pe păr și te piepteni. Important e să nu faci abuz.

6. Demachierea
nu ai nicio scuză să nu te demachiezi. Nu te poți culca cu toate bacteriile acumulate de-a lungul zilei. Nu durează decât 5 minute. Mai ales că există produse complexe care pot fi folosite pentru întregul corp.

7. Hainele
Pregătește-ți seara vestimentația. Dimineața vei economisi o grămadă de timp să-ți aduni gândurile, să bei cafea liniștită sau să citești ceva. Reduci și riscul să te răzgândești în privința combinațiilor alese.

loading...

Add comment