Radio Simplu

7 semne care îți vor dovedi că partenerul tău chiar te iubește

Dragostea de pe marile ecrane și din cărțile romantice ne face să credem că un bărbat care iubește sincer o femeie trebuie să-i aducă întotdeauna un număr mare de flori și bijuterii, să facă lucruri nebunești și să salveze lumea (cel puțin o dată).

Dar când nu primim asemenea semnale de dragoste, suntem dezamăgiți și simțim că partenerul nostru nu ne iubește. Dar este adevărat? Sau bărbații își exprimă dragostea într-un mod diferit?

 

1. Te ascultă mai mult decât vorbește

Majoritatea bărbaților nu refuză să vorbească despre ei înșiși și despre realizările lor, dar acest lucru nu este modul în care un bărbat iubitor se comportă. El o ascultă pe iubita sa foarte atent și pune întrebări deoarece dragostea adevărată implică interes și empatie, chiar dacă o conversație nu are o profundă semnificație.

Și dacă un bărbat nu este interesat de treburile tale și refuză să te asculte, dar poate să discute creșterea euro sau alte lucruri similare, e timpul să te regândești la relația ta.

 

2. Îi pasă de prietenii și de familia ta

Un bărbat iubitor oferă un loc familiei și prietenilor tăi în inima lui pentru că ei fac parte din viața ta. Poate că nu îi place și poate chiar că își pierde respectul pentru ei ocazional, dar nu îți va interzice să comunici cu ei; va fi întotdeauna acolo dacă ai nevoie de ajutorul lui.

 

3. El nu te exclude dintr-o conversație sau dezbatere

Cât de des observi situațiile în care femeile sunt excluse dintr-o discuție („Nu te băga, pot să mă descurc și singur”)? Un bărbat iubitor nu va spune niciodată cuvinte ca acestea; el o tratează pe iubita lui ca pe o persoană egală și nu o va jigni niciodată prin faptul că nu îi oferă ocazia să-și exprima părerea.

 

4. Este mereu mândru de succesul tău și se laudă cu el

O mulțime de bărbați o urăsc atunci când femeile își ating obiectivele în diferite sfere, mai ales dacă ei înșiși nu au reușit. Dar un bărbat iubitor o tratează pe iubita sa ca o parte a lui și de aceea este întotdeauna fericit când ea reușește; nu va ezita să le spună prietenilor despre succesul tău.

 

5. Este recunoscător și te încurajează mereu

Cu un bărbat iubitor, o femeie se simte specială, importantă și esențială. Acest lucru se întâmplă deoarece aude întotdeauna cuvinte de recunoștință și astfel înțelege că efortul ei este apreciat. Chiar și după ani de căsătorie, un soț iubitor va ști să își aprecieze partenera.

 

6. Face concesii chiar și atunci când nu îi ceri asta

Fiecare relație este construită pe compromisuri: uneori trebuie să renunțăm la ceva sau chiar să facem un sacrificiu. Diferența este că într-o relație fără dragoste, compromisurile au loc din cauza presiunii unui partener.

Dar un bărbat care iubește o femeie este întotdeauna gata să renunțe la interesele sale pentru ea și este fericit să facă asta dacă simte reciprocitatea.

 

7. Îți respectă și apreciază opinia, chiar dacă diferă de a lui

Poziția „Există 2 opinii: a mea și cea greșită!” nu este despre dragoste. Chiar dacă un bărbat este obișnuit să fie încăpățânat și nu acceptă opiniile altora, totul se schimbă atunci când întâlnește o femeie care îi place. El va fi gata să înțeleagă și să adopte alte opinii, chiar dacă nu este de acord.

loading...

Add comment