Radio Simplu

7 semne care dovedesc că el își dorește o relație cu tine și nu doar o aventură de o noapte

Este întotdeauna foarte greu să ne dăm seama de la început dacă un posibil partener își dorește ceva mai mult de la noi sau doar o aventură de o noapte. De multe ori se întâmplă să se profite de femei din acest punct de vedere deoarece de cele mai multe ori, bărbații nu își doresc nimic serios alături de ele.

Cu toate acestea, dacă știi să urmărești anumite semne și semnale pe care el le trimite, îți poți da seama ce își dorește cu adevărat de la tine. Aruncă-ți și tu privirea peste lista de mai jos și încearcă să identifici în comportamentul lui semnele pe care le vom menționa .

 

1. Istoricul relațiilor lui este destul de curat

Este normal să vă interesați fiecare de relațiile celuilalt din trecut și să aflați care sunt motivele pentru care ele nu au funcționat. Dacă îți dai seama că cele mai multe motive sunt unele ușor de înțeles și valide, atunci nu va fi greu să realizezi că el nu a fost vinovat pentru destrămarea lor.

 

2. Își regretă greșelile

Un bărbat adevărat nu se abține atunci când trebuie să își ceară scuze, știind că a greșit și nu va încerca  să inventeze niște scuze jalnice prin care să te păcălească. El va încerca să se revanșeze pentru greșelile pe care le-a făcut față de tine.

 

3. Îți acceptă obiceiurile mai ciudate

În momentul în care el te cunoaște, are ocazia să își dea seama care sunt avantajele și dezavantajele tale; de asemenea, obiceiurile tale specifice vor ieși la suprafață și dacă le acceptă așa cum sunt, atunci clar nu va avea de ce să obiecteze mai târziu cu privire la ele.

 

4. Are grijă de tine atunci când ești la menstruație

Aceasta este una dintre cele mai importante diferențe dintre un bărbat care își dorește o relație și unul care caută doar o aventură de o noapte. Unui bărbat adevărat nu îi va păsa că tu ești la menstruație și nu se va purta diferit față de tine; va încerca să te înveselească și să te ajute în această perioadă dificilă.

 

5. Scoate la suprafață părțile tale pozitive

Un bărbat adevărat nu va încerca niciodată să te tragă în jos sau să te demoralizeze. El va încerca în mod constant să scoată la iveală toate părțile tale bune și te va susține în tot ceea ce faci; îți va oferi sfaturi din inimă și te va ajuta cu orice problemă.

 

6. Se distrează în compania ta

Pentru tine, el cu siguranță este cea mai potrivită persoană cu care te poți distra și observi că sentimentul este reciproc. Vă bucurați amândoi de compania celuilalt și știți cum să valorificați astfel de momente frumoase.

 

7. Comunică foarte bine cu tine

El este conștient de faptul că o comunicare bună este cheia menținerii unei relații sănătoase. Îi place să își împărtășească bucuriile și supărările cu tine și de asemenea, se așteaptă ca tu să faci același lucru față de el.

loading...

Add comment