Radio Simplu

7 semne care anunță sfârșitul relației voastre pe care nu le poți gnora

Psihologii au stabilit: există anumite comportamente care dau de știre că relația voastră a intrat într-un impas sau că de la început a fost neserioasă. Ba mai mult, trădează chiar și replici care anunță sfărșitul poveștii voastre sau că partenerul nu te mai iubește. Am făcut o listă de replici standard pe care un bărbat nu le-ar spune niciodată femeii iubite.

1. Nu sunt obligat să mă justific în fața ta
Bineînețeles, iubitul tău nu trebuie să stea la interogatoriu și să-ți comunice fieecare pas al lui. Dar să-ți povestească cum i-a fost ziua sau ce probleme are doar nu înseamnă raport. Acestea sunt nevoi obișnuite. Și dacă nu vrea să facă acest lucru, cel mai probabil nu îl interesează părerea ta.

2. Aceasta nu e problema mea
Genul acesta de fraze anunță sfârșitul e doar vorba de timp. Dacă pe el nu-l interesează problemele tale chiar dacă tu îi ceri ajutorul, cel mai probabil se îndepărtează de tine.

3. Găsește-ți altul dacă nu-ți convine
Prin această frază el încearcă să te manipuleze. Nu vrea să se schimbe și consideră că trebuie să te împaci cu ideea că așa e el. Iar dacă ai ceva împotrivă, poți să-ți vezi de viață.

4. Oricum nu te cred
Fraza aceasta vine de obicei de la cei nesiguri de ei sau cei excesiv de autoritari. Are nevoie de justificările tale chiar și în situațiile obișnuite. Cel mai probabil așa el caută doar motiv de ceartă.

5. Fă cum vrei
Această frază descrie perfect un om dezinteresat. Nu îl interesează ce faci, cum îți merg lucrurile, dacă ai probleme și cum acestea pot fi rezolvate. La orice subiect care are legătură și cu el îți sugerează să faci cum vrei.

6. Te descurci și singură
Auzim această frază de obicei de la oamenii care se aascund de o acuzare. Ca să nu ajungi să dai vina pe el legat de ceva, partenerul tău alege nici să nu se implice într-o anume activitate.

7. Dar chiar te iubesc
Când un bărbat se simte vinovat de ceva concret are tendința să-ți demonstreze că toate sunt la fel încă între voi. Poate de asemenea să fie o scuză pentru comportamentul lui neadecvat.

loading...

Add comment