Radio Simplu

7 motive pentru care bărbaților le este frică să iubească după o dezamăgire în dragoste

În zilele noastre o relație serioasă, adică ceva care depășește un an, e un lucru care la prima vedere îngrozește pe majoritatea oamenilor, de aceea nimeni nu prea vrea să-și asume responsabilă sau dacă lucrurile devin prea serioase vor să scape cât mai repede posibil. Problemele amoroase sunt ceva foarte natural și nu trebuie să sperie pe nimeni pentru că orice are o soluție. Bărbații își fac o mulțime probleme despre cum să abordeze altă femeie după ce ei au fost dezamăgiți. Dar și pentru ei există soluții.

1. Cum să invite o femeie în oraș
Fetelor, băieții chiar au o problemă în acest sens, pentru că se tem de un refuz sau de prea multe insistențe. Da, de cele mai multe ori bărbații o dau în bară când au un plan, dar nu sunt singurii de vină. LE este destul de dificil să-și dea seama ce au de făcut atunci când întâlnesc o femeie de care le place. De aceea uneori ei par disperați sau neîndemânatici.

2. Cu ce să se îmbrace
Chiar daă pare amuzant, de fapt băieților le este foarte greu să se hotărască cu ce să se îmbrace la o întâlnire cu femeia de care sunt interesați. Nu știu dacă e în regulă să-și calce hainele ca să arate elegant sau e prea exagerat, habar nu au dacă tricoul e o idee bună în acest caz. Atât de mulți bărbați ne-au schimbat percepția despre ei, încât e greu acum pentru băieții buni să ne mai intre în grații.

3. Nu știu despre preferințele femeii
Poate fi vorba despre orice, de la mâncare până la locuri de vacanță. De exemplu bărbaților le e dificil să comande o băutură până apari și tu la întâlnire pentru că le e teamă să nu dea greș lamentabil. Sau imaginează-ți cum ar fi ca cineva să te urmărească la bar ca să vadă ce bei de obicei ca după aceea să comande exact acea băutură, mai ales dacă e vorba despre ceva mai special.

4. Discuțiile scurte
Aceastea sunt potrivite pentru momentul în care a fost făcut primul pas, și e momentul ca bărbatul să arate ce are mai bun. Poți vorbi despre orice, doar să o faci interesată. Bineînțeles, nu e tocmai cel mai ușor lucru. Nu poți să te aventurezi să-i sppui cât de mult o placi, pentru că așa riști mai degrabă să o îngrozești. Dar nici nu o lăsa să vorbească ceva total neinteresant că altfel îți va dispărea interesul pentru ea.

5. Prima cină
Dacă un bărbat a reușit să supraviețuiască tuturor etapelor de până acum, e timpul pentru invitația la prima cină romantică. Femeia trebuie doar să aibă grijă să arate bine și să se bucure de compania bărbatului de lângă ea. Pentru că bărbatul la rândul său mai are de muncit. Chiar dacă îi trec cele mai negre gânduri, va fi un real succes pentru el dacă tu vei fi mulțumită de el și de eforturile pe care le-a făcut.

6. Excesele
Acestea sunt jenante în orice caz, mai cu seamă dacă se întâmplă de față cu femeia de care-ți place iar aceasta dintr-odată își caută altă ocupație. Depășirea limitelor înseamnă și discuțiile despre fostul ei. Acest lucru o poate speria, sau întrista și tu poți pierde puncte importante. Va veni și un moment potrivit inclusiv pentru aceste curiozități.

7. Interesele
Nici despre acestea un bărbat nu e sigur că sunt suficiente, că sunt interesante sau comune. Nimeni nu știe ce e în mintea altor oameni, mai ales la prima întâlnire. Cel mai bine e să fiți sinceri unul cu celălalt ca să nu ajungeți în situații jenante mai ales în locuri publice.

loading...

Add comment