Radio Simplu

7 motive care duc mereu la despărțiri – trebuie să le eviți întotdeauna dacă nu vrei ca partenerul tău să te părăsească

Termenul de despărțire dintr-o relație a fost o activitate destul de la modă în aceste zile și este foarte comun într-un tip de relație care sa bazat exclusiv pe dorințele fizice.

Dar astăzi a devenit o problemă în creștere chiar și pentru adevăratele povești de dragoste și asta din cauza logicii simple. Mai jos vei putea găsi câteva motive care creează dificultăți în menținerea unei relații sănătoase. Trebuie doar să arunci o privire la acestea și să încerci să le evitați în cazul tău.

 

1. Suspiciunea

Încrederea este ideea fundamentală a oricărei relații; lipsa de încredere poate provoca mai multe probleme, cum ar fi îndoielile, neînțelegerile și care pot duce la sfârșitul relațiilor. Nu ar trebui să fii suspicios cu privire la partenerul tău decât dacă acesta îți dă niște motive solide.

 

2. Lipsa de încredere

Acest comportament poate fi dăunător pentru orice relație deoarece în acest mod se răspândește negativitatea. Este întotdeauna necesar să împărtășești totul cu partenerul tău, altfel asta ar putea duce la neînțelegeri și alte câteva probleme.

 

3. Lipsa de angajament

O altă problemă majoră care slăbește legătura împărtășită de cei doi parteneri se referă la lipsa de angajament. Un angajament contează într-adevăr pentru o relație de durată, dar aceste lucruri se estompează odată cu trecerea timpului.

 

4. Comunicarea proastă

Comunicarea este o parte importantă a unei relații prin care se pot exprima emoțiile și sentimentele. Dar uneori din cauza unui dezacord sau al unui comportament egoist, se poate crea o neînțelegere care poate mări distanța dintre parteneri; este necesar ca problemele să fie rezolvate printr-o discuție clară.

 

5. Amorul în stadiul incipient al relației

Implicarea într-o relație fizică în stadiul inițial al relației tale poate crea mai multe complicații; nu vei dezvolta o relație sănătoasă și stabilă dacă este vorba doar de o atracție pur fizică. Descoperiți-vă unul pe altul înainte să faceți acest pas important.

 

6. Încă ești legat de trecut

Nu fiecare dintre noi are un trecut minunat, ba chiar unii dintre noi ne vedem trecutul drept cel mai rău coșmar. Legându-te de trecutul tău și începând o ceartă aprigă din această cauză poate duce la mai multe complicații din cauza cărora relația ta nu va fi niciodată stabilă.

 

7. Obiceiurile proaste

În ceea ce privește evoluția timpului, unele dintre obiceiurile tale proaste, cum ar fi băutul de alcool și fumatul în mod regulat, dependența de droguri sau de jocurile de noroc îl pot irita pe partenerul tău sau îl pot face să se simtă inconfortabil. Acest lucru poate mări distanța dintre voi doi și se poate ajunge în cele din urmă la o despărțire iminentă.

loading...

Add comment