Radio Simplu

7 lucruri care pot fi mult mai folositoare dacă sunt folosite într-un mod cu totul diferit

Uneori, observăm că lucrurile care au inițial un anumit scop devin mult mai utile atunci când li se atribuie o nouă întrebuințare. Tot ceea ce trebuie să faci este să îți folosești imaginația, să fii creativ și să te uiți diferit la lucrurile cu care ești obișnuit.

Noile idei ne pot face să avem o viață mai ușoară și de asemenea ne pot ajuta să economisim bani. Află și tu mai jos despre cele mai neobișnuite sfaturi cu privire la întrebuințările alternative ale obiectelor pe care le folosim zi de zi.

 

1. Un pahar de plastic

Un pahar de plastic pe care îl folosim de obicei la petreceri și nu numai, poate fi folosit pe post de unitate de măsură. Aceste pahare nu au modele în relief doar de dragul design-ului, ci tocmai pentru a putea măsura cantitatea de lichid.

 

2. Ketchup

Dacă părul tău a devenit verde după ce abia te-ai vopsit, nu trebuie să cheltui prea mulți bani pentru a repara greșelile. Există o soluție bună la un cost redus: fă-ți o mască de păr cu ketchup, la fel ca și Sienna Miller.

Ia câteva linguri de ketchup, pune-le pe păr, înfășoară-ți părul cu folie de plastic și lasă-l așa timp de 30 de minute; repetă în fiecare zi până când părul ajunge la nuanța dorită.

 

3. LEGO

Unele dintre cele mai populare jucării pentru copii pot fi foarte folositoare în casa ta și aici nu ne referim doar la jocul copiilor. Nu ezita să creezi un mini suport pentru cheile tale pentru a le avea mereu la îndemână.

 

4. O greblă de grădină

Dacă ai prin gospodăria ta o greblă veche de grădină pe care nu o mai folosești, nu este cazul să o arunci deoarece încă o poți utiliza. Doar spal-o, scoate-i coada, vopsește-o și creează-ți un suport unic pentru paharele din bucătăria ta.

 

5. Uleiul de măsline

Deja suntem obișnuiți cu proprietățile uleiului de măsline și știm că îl putem folosi pentru părul și pielea noastră. Cu toate acestea, există și o altă variantă – folosirea lui pentru vopsirea pielii.

Dacă dorești să îți faci pantofii sau alte articole de piele mai închise la culoare, dă-le cu ulei de măsline și o perie obișnuită. Cu cât pui mai multe straturi de ulei, cu atât pielea devine mai închisă.

 

6. Un clește de rufe de lemn

Un clește de rufe simplu, care este utilizat în mod normal pentru a ține hainele pe măsură ce acestea se usucă te poate ajuta să îți păstrezi degetele în siguranță în timp ce bați un cui. Doar pune un cui într-un clește de rufe și ține de cealaltă parte cu degetele.

 

7. Spaghetti

Dacă nu ai bețe de chibrit lungi și trebuie să aprinzi o lumânare dintr-un pahar înalt, nu trebuie să îți mai arzi degetele chinuindu-te să o aprinzi: doar aprinde câteva spaghetti și folosește-le pe post de chibrit.

loading...

Add comment