Radio Simplu

7 idei de cadouri foarte practice pentru partenerul tău

Chiar dacă îi iubim pe partenerii noștri și îi cunoaștem cel mai bine, când vine vorba să alegem un cadou pentru bărbații care ne fac viața mai frumoasă nu avem nicio idee. Și ajungem să le dăruim lucruri care prind praf. Dar ideea e să fim inventive și să căutăm ceva drăguț și util. Poți să te inspiri din aceste idei foarte originale.

1. Pentru cei care adoră cafeaua- un pour over
E cadoul perfect pentru bărbatul care nu-și începe ziua fără cafea. Pur over-ul este un dispozitiv foarte ușor de utilizat u o pâlnie drept filtru care e din ce în ce mai folosit în cafenele de succes. Acesta dă o aromă deosebită cafelei și se utilizează foarte repede și foarte ușor.

2. Pentru cei care au grijă de sănătate- un irigator
Acesta este un nou dispozitiv pentru îngrijirea dinților. Împrospătează respirația, și ajunge în cele mai inaccesibile locuri la fel de bine ca aparatel uneo stomatologii.

3. Pentru cei care visează la dominația mondială- un certificat de joc pentru World of Tanks
E un cadoul original și foarte util pentru un împătim al jocului care este foarte real și făcut perfect până în detalii. cu cât e mai scump certificatul cu atât mai multe și mai puternice sunt mașinăriile și mai multee bonusurile.

4. Pentru cei cărora le place sportul- un computer pentru badminton
Atașează computerul la rechetă și acesta va calcula numărul de lovituri, forța lor, dar și numărul de calorii arse. Poți afla dacă ești un jucător defensiv sau ofensiv. Vei reuși să te relaxezi dar și să-ți îmbunătățești stilul de joc.

5. Pentru cei care experimentează în bucătărie- un grătar electric
ai avut norocul să te îndrăgostești de un bărbat care adoră să gătească? Felicitări! De acum un grătar vă va aduce și mai multe bunătăți. În acest aparat se poat găti carne și legume indiferent de timpul de afară.

6. Pentru tocilari- o pereche de ochelari pentru realitatea virtuală
Dacă partenerul tău nu are nevoie de mâncare ci doar de aparate noi, să fii siguă că acești ochelari sunt cadoul perfect. El va fi ocupa cu ei zile întregi și va fi foarte fericit.

7. Petru cei care-și adoră mașina- un organizator pentru portbagaj
Un organizator în mașină va fi apreciat de șoferii care păstrază curățenia. Are diverse dimensiuni și repartitoare pentru orice nevoie.

loading...

Add comment