Radio Simplu

7 factori paradoxali despre lumea înconjurătoare pe care vei vrea să îi citești de două ori

Indiferent de câți ani ai, crezi că știi foarte multe lucruri. Apoi afli că vechii romani își spălau dinții cu urină și înțelegi cât de puține lucruri știi. De aceea acum ai ocazia să afli lucruri ieșite din comun.

1. În Roma Antică oamenii își clăteau gura cu urină
Ideea că oamenii își spălau hainele cu urină e foarte cunoscută. Dar ce nu se știe este faptul că romanii o foloseau în loc de pastă de dinți. Se credea că face dinții albi și strălucitori și înlătura tartrul.

2. 90% dintre bancnotele de dolari au urme de cocaină
Acest lucru înseamnă că cei care vând substanțe interzise folosesc o grămadă de bani. La fel și cei care le folosesc. Bancnotele se folosesc ca să fie inhalată cocaina. Și după aceea utilizatorii produsului lăsau urme pe ele. Experimentul a avut loc în mai multe țări și orașe. Cea mai rată a bancnotelor de cocaină s-au găsit în SUA și Canada iar cel mai mic în China.

3. Loviturile de fulgere lasă urme pentru toată viața
Odată cu trecerea timpului acest urme se estompează, totuși ele niciodată nu dispar. Ele sunt rezultatul ciocniroo fulgerului de corpul uman.

4. Culoarea roșie nu-i enervează pe tauri
Taurii nu deosebesc culorile între ele. De aceea ei nu reacționează la culori ci la mișcările materialelor. Ca să fie demolat acest mit, s-a făcut un experiment. S-au făcut trei mumii de diferite culori. Iar taurul s-a îndreptat spre mumia mișcătoare.

5. Somnul de 8 ore nu este o norma
Fiecare om are somnul diferit. el depinde de genetică, vârstă, starea de sănătate și factorii exteriori. În plus, oamenii de știință sunt convinși că oamenii care dorm între 6 și 7 ore trăiesc cel mai mult.

6. Mărimea sânilor nu depinde deloc de terminațiile nervoase
Aceastea nu se schimbă în niciun fel de-a lungul vieții și nu influențează mărimea sânilor. Cu toate aceastea sânii mici sunt mult mai sensibili pentru că nu au stratul de grăsime ca cei mai mari.

7. Pe fundul oceanelor se găsește mult aur
Imaginează-ți cât aur a fost găsit până acum. Și acum află că mai este aur nedescoperit de 200 de ori mai mult. Acesta a ajuns acolo din corăbii cufundate.

loading...

Add comment