Radio Simplu

7 comportamente pentru care nu rezistă niciodată relațiile de durată

Cât de mult timp trebuie să treacă pentru ca să nu mai ai dorința de a vă  mai vedea? Răspunsul corect este- foarte puțin. Doar o singură expresie este suficientă și nu îl vei mai chema la o doua întâlnire. Cu toate că există motive destul de puternice și normale, astăzi nu este vorba despre ei.

1. Împrumutarea periuței de dinți
Niciodată nu trebuie să te atingi  de periuța lui de dinți. Niciodată! Este un instrument aproape intim.  Este clar că  între voi exista o pasiune activă, sau că vă spuneți orice. totuși există lucruri care trebuie să rămână doar personale.

2. Tăcerea
Ce poate fi mai frumos decât vizionarea unui film cu ceva de ronțăit lângă voi? Ai putea sta așa ore în șir, mai ales dacă ea ar mai scoate câte un cuvânt în afară de cele monosilabice.

3. Preferințele politice
Doar întreab-o pentru cine va vota. Poate că răspunsul ei te va salva de la timpul pierdut și de la comunicarea inutilă. Pur și simplu uneori, ascultând argumentele ei cu privire la situația politică, te gândești involuntar, dar câi ani are? Pentru că gândește la nivel de grădiniță.

4. E mai bună decât tine
Este mai bine să nu te implici cu o fată în nicio competiție până când nu vă iubiți unul pe celălalt. Nu contează ce faceți, ea te poate bate cu ușurință. Iar după aceea, unii bărbați manifestă un sentiment de inferioritate. Trebuie să fie câștigătorul în toate, cel mai inteligent, cel mai drept. Pentru că e bărbat!

5. Nu are niciodată timp pentru tine
O bună dispoziție și distracție împreună se pot strica prin astfel de cuvinte ca “muncă”, “termene”. Dar tu te-ai pregătit să fiți împreună,  însă după cum s-a dovedit, partenera ta se gândește la muncă și nu se desprinde de telefon. Ești banal, nu îi poți capta atenția. În plus, o sună în mod constant  unii bărbați, care nu pot decât să alarmeze.

6. E sursă continuă de amintiri neplăcute
Înainte să o cunoști ai avut o serie de evenimente în viața ta ta. Și pentru că ai avut încredere în ea, ai decis să îi spui tot cee ți s-a întâmplat de-a lungul anilor. Dar ea îți amintește mereu toate experiențele care te-au marcat în mod negativ, doar ca să-ți facă rău.

7. Nu lasă loc pentru mister
Uneori, mai ales când vine voba despre trecutul ei, intră în foarte multe detalii absolut neinteresante. Astfel tu ajungi să-ți schimbi total părerea despre ea și-ți dorești pur și simplu să o eviți. 

loading...

Add comment