Radio Simplu

6 trucuri uimitoare de frumusețe care îți vor pune în evidență toate trăsăturile importante

Oamenii din întreaga lume cheltuiesc sume mari de bani în încercările lor de a arăta frumos cât mai repede posibil. Dar ceea ce de cele mai multe ori uită majoritatea oamenilor este faptul că de obicei, lucrurile mici sunt cele care contează cel mai mult atunci când este vorba despre un look reușit.

Este uneori suficient să te perii sau să îți usuci părul într-un mod diferit pentru a face ca el să arate mai bine, mai sănătos și mai puternic, de exemplu. Și unii oameni au găsit astfel de soluții pentru aproape orice fel de îngrijire.

 

1. Obține un păr cu mai mult volum 

Experții recomandă adăugarea a 3 părți de sare de mare la 2 părți șampon. Se amestecă bine și se utilizează mixtura pentru a-ți spăla părul. Adăugarea de sare de mare la șamponul tău te va ajuta să îți exfoliezi părul și să îl faceți să pară vibrant și sănătos.

 

2. Usucă-ți părul stând cu capul în jos

Nu ți-ai perfecționat tehnica de uscat părul pentru a avea acel aspect extra-voluminos? Nu îți face griji. Modul perfect de a-ți usca părul este să o faci cu capul în jos; acest lucru nu numai că îi oferă parului acel aspect voluminos perfect pe care ți l-ai dorit întotdeauna, dar de asemenea reduce la minimum pagubele produse pe partea superioară a părului de la căldura uscătorului.

 

3. Obține look-ul perfect ca de după spălare

Nimeni nu își dorește o zi proastă a părului, mai ales când dorești să vă arăți cel mai bine. Dar dacă ai rămas fără timp sau ai uitat să îți speli părul, acesta este un truc pentru a-i da părului aspectul perfect, chiar dacă este unul fals.

Pune puțină pudră (de preferință pudră de talc) pe rădăcinile părului și piaptănă-l. Ondulează capetele părului și vei vedea că tocmai ai reușit să ai un aspect perfect.

 

4. Folosește o pungă de plastic pentru un tratament cu balsam în profunzimea părului

Spală-ți părul și usucă-l folosind un prosop curat; aplicați cu generozitate balsamul, prinde-ți părul sus și fixează-l. Mai apoi acoperă-l cu o pungă de plastic și ține-l așa timp de 30 de minute. După 30 de minute, clătește-ți  părul și amintește-ți să nu îl usuci cu uscătorul.

 

5. Fă un tuș care s-a uscat să funcționeze din nou

În ciuda faptului că este ușor de aplicat și că oferă o culoare curată și fără urme, tușurile cu pensulă au un dezavantaj: tind să se usuce destul de repede. Din fericire, există o modalitate ușoară de a le refolosi.

Desfă capătul tușului (deșurubează-l sau scoate-l cu penseta) și apoi scoate tijă mică dinăuntru folosind altceva decât degetele deoarece te vei murdări. Apoi, inversează capetele pensulei de tuș pentru ca el să fie ca nou.

 

6. Tratament rapid pentru pungile de sub ochi

Trebuie să ne confruntăm cu adevărul – de multe ori ne apar pungi sub ochi și uneori nu putem face nimic pentru a le preveni. Și când ele apar, tind să atragă o mulțime de atenție nedorită.

Deși nu există nicio modalitate de a scăpa de ele, aplicarea cremei de ochi depozitate în frigider te poate ajuta să minimalizezi aspectul acestora. Deci, fă puțin spațiu în frigider și depozitează-ți crema de ochi acolo.

loading...

Add comment