Radio Simplu

6 trucuri pe care trebuie să le cunoști pentru că bărbatul de care îți place să nu mai aibă ochi pentru alta

Probabil măcar o singură dată te-ai gândit cum de reușeau femeile să-i facă pe bărbați să se îndrăgostească de ele în filme. Dar și actorii sunt foarte frumoși și par așa puternici. Poate fi destul de dificil, mai ales pentru că dacă sentimentele nu sunt împărtăște, durerea e și mai mare. În general bărbații sunt creaturi simple și nu au nevoie de multe.

1. Ai grijă de tine
Da, ești frumoasă de la natură dar nimeni nu se îndrăgostește de personalitate prima oară. Nu exagera cu machiajul sau accesoriile, totuși aranjează-te frumos dacă știi că urmează să-l vezi pe băiatul pe care-l placi.

2. Nu pleca cu el imediat
Acest gen de bărbat are orice femeie vrea el. Așa că încearcă să nu fii ca ele. Dacă el te invită la el acasă, refuză prima oară ca să nu pari disperată, dar asigură-l cumva că altă dată vei fi disponibilă. Doar așteaptă să-l cunoști mai bine.

3. Ai răbdare
Bărbaților nu le plac femeile care-i agită sau care sunt nesigure. Dacă va vedea că nu ești disperată după atenția lui acest lucru îl va face și mai curios. Dar dacă flirtează cu toate femeile când ieșiți doar voi doi mai bine lasă-l.

4. Arată-i că ești diferită
Poți să-l faci să se îndrăgostească iremediabil de tine dacă îi vei arăta că nu ești ca restul. Nu accepta întâlnirile clasice, pune-ți în valoare calitățile. Probabil fiecare femei îi cade la picioare și-i satisface orice dorință, tu nu fi așa.

5. Flirtează cu el
Dacă el îți transmite semne că e interesat de tine, arată-i și tu acest lucru. Va trebui însă să eviți galant apropourile intime. Chiar dacă ești nerăbdătoare, fii mai rezervată. Dacă îi vei oferi totul ușor el se va plicitsi și va găsi pe altcineva.

6. Nu-l hărțui
Rețelele sociale sunt un mod bun de a afla multe despre omul pe care-l placi. Dar de asemenea sunt o cale de a strica totul. Nu-l lăsa să știe orice despre tine, dar nici tu nu îl urmări. Altfel el va ști exact că tu ești obsedată de el.

loading...

Add comment