Radio Simplu

6 soluții pentru piele care te scapă de orice pete, coșuri sau puncte inestetice

Razele ultraviolet, vârsta, schimbările de alimentație, diverse boli cronice, o sarcină,  oricare dintre aceste lucruri pot duce la apariția diferitor puncte sau pete pe față. nu toată lumea are un ten perfect, din păcate. Dar nu trebuie să renunți și să te împaci cu situația. Trebuie doar să te informezi cât mai minuțios despre cum poți scăpa în mod natural de toate problemele care te împiedică să ai un ten frumos.

1. Lămâia
Sucul de lămâie este recomandat pentru albirea pielii. De asemenea acesta are proprietatea de a dezinfecta pielea. Trebuie doar să ai grijă să nu fii alergic la citrice. Amestecă lămâi cu smântână sau cu miere. Pune-o 15 minute pe față și așteaptă să își facă efectul. La final doar trebuie să te speli cu apă călduță. Sau cu apă. Dar trebuie să foloseși ce ai obținut de 3 ori pe zi.

2. Bicarbonatul de sodiu
Păstrează lămâia și apa pentru că vei avea nevoie și aici de ele. Dacă ai pielea uscată și sensibilă folosește această combinație doar de 2 ori pe săptămână. Pentru celelalte tipuri de piele e nevoie cel puțin zilnic.

3. Aloe vera
Această plantă are puteri magice pentru că hidratează pielea. Folosește-o de cel puțin 2 ori pe zi.

4. Ceapa
Aceeasta conține vitamina C. Altfel vei scăpa de pete, de riduri, de excesul de grăsime de pe piele. Cea mai potrivită este ceapa roșie. Folosește sucul de la jumătate de ceapăaplică-l în locurile cu probleme și după aceea spală-te cu apă rece.

5. Usturoiul
El conține mai multe tipuri de uleiuri folositoare care în primul rând fac pielea mai luminoasă. Taie usturoiul în felii mici și aplică doar în locurile cu probleme.

6. Oțetul
Mai ales oțetul de mere face pielea foarte catifelată. Pune de un disc demachiant puțin oțet și lasă-l să își facă treaba cam 20 de minute. La final spală-te cu apă rece.

loading...

Add comment