Radio Simplu

6 semne că ești în formă fizică excelentă, chiar dacă nu credeai asta

În ziua de azi, cu toții ne dorim un corp perfect, dar nu știm de multe ori cum să-l avem. Dacă aruncăm însă o privire la lucrurile pe care le facem zilnic, vom constata că suntem într-o formă fizică mai bună decât ne imaginam. Iată care sunt 6 semne că faci exerciții fizice la care nu te-ai fi gândit niciodată:

 

1. Geanta pe care o iei cu tine în fiecare zi e plină

Dacă ți s-ar părea imposibil să ridici greutăți de 10 kilograme atunci încearcă să cântărești geanta pe care o iei cu tine în fiecare zi. Dacă ai mai mult de o singură geantă, cântărește-le pe toate. Gândește-te cât timp porți cu tine poșeta zilnic și ce distanță parcurgi cu ea pe umăr. Cu siguranță te ajută să te menții în formă mai mult decât îți imaginezi.

 

2. Nu simți niciun fel de durere atunci când intri sau ieși din mașină

Cu cât e mai aproape de pământ mașina, cu atât îți va fi mai greu să intri sau să ieși din ea. Când intri sau ieși din mașină faci câteva genuflexiuni. Cu câț e mai joasă mașina, cu atât vei face genuflexiuni mai puternice. Dacă nu simți deloc durere în genunchi când faci asta, ești într-o formă excelentă.

 

3. Poți să aștepți la coadă fără să muți greutatea corpului de pe o parte pe alta

Atunci când oamenii petrec mult timp aplecați sau stând jos, rarele momente când se îndreaptă le provoacă dureri groaznice. Dacă reușești să stai drept în picioare o perioadă îndelungată de timp, fără să muți greutatea de pe un picior pe celălalt și fără să simți durere în partea de jos a spatelui, ești într-o formă fizică mult mai bună decât majoritatea persoanelor.

 

4. Poți să-ți cari singură bagajele atunci când călătorești

Îți ridici singură bagajele și le pui pe suporturi și nu ai nevoie să rogi alți pasageri să te ajute. E un mod excelent pentru a-ți tonifica mușchii brațelor. Dacă nu ai nicio problemă să faci aceste acțiuni, poți fi fără griji, ești într-o formă de zile mari.

 

5. Poți să faci cumpărături fără să ai nevoie de pauză

Dacă reușești să cari bagajele din magazin până la mașină fără să folosești un căruț sau fără să împingi unul plin ochi până când rămâi fără vlagă. Apoi când ajungi acasă, cari singură bagajele până la etaj și apoi în bucătărie fără să îți curgă o picătură de transpirație. Felicitări, dacă reușești să faci toate astea, ești într-o formă excelentă.

 

6. Reușești să-ți legeni copilul pe șold

Dacă ai impresia că nu poți ridica greutăți, adu-ți aminte de momentul când ți-ai ridicat bebelușul pe genunchi. E extrem de dificil să ridici copilul de 13 kilograme care se mișcă încontinuu. E un mod ideal de a te menține oricând în formă.

 

loading...

Add comment