Radio Simplu

6 obiceiuri feminine pe care bărbații pur și simplu le adoră – cel de la numărul 5 te va surprinde

Fiecare bărbat trebuie să respecte și să-și iubească partenera și să fie conștient de faptul că ea este cel mai valoros lucru din viața lui. Deși își iubesc partenerele cu toată inima, există încă anumite lucruri mici care ne enervează puțin și cu toții știm că uneori pot fi dificil de suportat.

Scriind mesaje sau sunând tot timpul, purtându-te ca un copil, mergând la cumpărături în fiecare zi sunt câteva dintre lucrurile pe care bărbații le consideră enervante.

Cu toate acestea, destul cu obiceiurile feminine pe care bărbații le consideră enervante și să ne concentrăm asupra lucrurilor pe care le adoră la femei.

 

1. Îți pui capul pe pieptul lui

Toți bărbații iubesc pur și simplu atunci când o femeie își pune capul pe pieptul lor. Acest lucru îi face să se simtă că le protejează, că sunt puternici și le oferă încredere în sine.

Femeile se simt, de asemenea, în siguranță atunci când fac acest lucru, ceea ce este obiectivul fiecărui bărbat și anume de a face ca femeia de lângă el să se simtă în siguranță.

 

2. Îi atingi părul în timp ce conduce

Când îi atingi și te joci cu părul lui, el nu are doar o plăcere fizică, ci consideră acest gest de asemenea ca fiind un semn al dragostei, afecțiunii și conexiunii. Pur și simplu bărbații adoră femeile când fac acest lucru.

 

3. Îl admiri pe rețelele de socializare

Acest lucru este foarte evident și probabil că îl știai deja; partenerul tău iubește când spui cât îl apreciezi în public; bineînțeles, trebuie să ai grijă să nu exagerezi cu acest lucru deoarece nu este bine să cazi în nicio extremă. El s-ar putea simți sufocat de prea multă dragoste.

 

4. Îl asculți cu atenție atunci când vorbește ci tine și nu numai

Când o femeie își ascultă partenerul în timp ce vorbește și acordă o atenție deosebită asupra ceea ce spune el, acest lucru nu poate înseamna decât că ea îl iubește și îl apreciază foarte mult. Încearcă să fii atent la modul cum reacționează partenera ta atunci când vorbești și urmărește-i gesturile.

 

5. Îl suni și îi dai mesaje chiar și atunci când ești cu prietenele tale

El poate să nu recunoască acest lucru, dar ar trebui să ne crezi pe cuvânt că fiecare bărbat adoră acest lucru, indiferent de ceea ce spune el. În acest fel, arăți că te gândești mereu la el chiar și atunci când ești cu prietenele tăi.

Bărbații nu prea au obiceiul de a spune exact ceea ce simt, așa că acest lucru ar putea să ți se pară surprinzător, dar fii sigură că el va zâmbi atunci când va primi un mesaj sau un apel de la tine, știind că ești ocupată cu altceva.

 

6. Îi arăți afecțiune în public

Chiar și cele mai simple lucruri, cum ar fi o îmbrățișare blândă, ținutul de mână sau așezarea părului lui în public îi pot face inima să bată mai repede și dragostea față de tine să devină mai puternică.

loading...

Add comment