Radio Simplu

6 motive pentru care bărbații trecuți de prima tinerețe ar trebui să aibă relații cu femei de aceeași vârstă

Chiar dacă nu pare foarte importantă vârsta într-o relație, aceasta mai reprezintă încă un subiect delicat. Mai ales că acum la modă sunt relațiile între bărbații trecuți de prima tinereți și fete destul de tinere. cu toate acestea, bărbații încă mai preferă femeile de vârsta lor pentru relații de durată și trainice. au motive destul de întemeiate în acest sens.

1. Același nivel al vieții
Cuplurile care îmbătrânesc împreună sunt cele mai invidiate. Aceștia își planifică viața împreună și au aceleași nevoi sau aceleași dorințe. Au aceeași capacitate fizică și mentală și același ritm în orice activitate.

2. Îmbătrânirea simultan
Chiar dacă nu  e foarte plăcut, uneori un partener mai tânăr are alte preocupăriși nu reușiți să vă aliniați astrele. O femeie matură îți permite să ai propriul ritm și să nu depășești nicio etapă importantă a vieții.

3. Femeile mature sunt mai seducătoare
Mulți bărbați au o pasiune aparte pentru femeile mai în vârstă. Independența lor e atrăgătoare și lipsa nevoii de protecție îi farmecă pe bărbați. Ele știu exact cine sunt și ce vor de la viață.

4. Te va aprecia pentru ceea ce ești
Acesta este unul dintre principalele motive pentru care o femeie de vârsta ta este o idee bună. Odată cu trecerea timpului bărbații nu mai sunt atât de arătoși și le scade drastic încredere în sine. Iar o femeie ccare să te accepte așa cum ești e exact ce-ți trebuie.

5. Veți avea mai multă experiență amândoi
E de la sine înțeles că doi oameni de aceeași vârstă au același grad de maturitate. Alături de o femeie de vârsta ta te vei simți mai în siguranță din punct de vedere emoțional.

6. Veți avea aceleași preocupări
Există șanse mai mari ca să apreciezi aceleași filme, cărți, evenimente alături de o femeie aproapiată de vârsta ta. Cu siguranță veți avea și subiecte comune pe care le veți dezbate la același nivel.

loading...

Add comment