Radio Simplu

6 motive evidente pentru care nu mai reuşeşti să o satisfaci în dormitor

Se spune că femeile sunt imposibil de satisfăcut, aşa că unii bărbaţi renunţă din start să o mai facă. Adevărul e că femeile sunt umane şi le poţi satisface uşor dacă cunoşti modurile corecte prin care s-o faci. Dacă simţi că nu reuşeşti să faci asta cu iubita ta, iată 6 sfaturi pe care trebuie să le urmezi:

 

1. Înţelege-o 

Îngrijeşte-te de ea din punct de vedere emoţional dacă vrei să te ocupi şi de partea din pat. Femeile adoră bărbaţii care le ascultă. Le place şi mai mult atunci când partenerul lor e atent la ceea ce îi spun şi încearcă să le ajute.

Femeile îşi dau seama imediat dacă partenerul lor nu este atent sau se face doar că ascultă. Sunt persistente şi nu se opresc din vorbit până când nu s-au făcut înţelese. Aşa că pune telefonul deoparte şi încearcă să o înţelegi atunci când îţi vorbeşte.

 

2. Secretul reuşitei stă în preludiu

Când vine vorba de amor, femeile au nevoie să fie pregătite pentru asta, iar acest lucru depinde în totalitate de partener. Bărbaţii tind să creadă că graba face lucrurile mai incitante, dar femeile nu sunt de aceeaşi părere. Preludiul este una dintre cele mai importante părţi ale actului amoros pentru ele. Bărbaţii ating orgasmul mai rapid ca femeile, care au nevoie de preludiu pentru a-l atinge în acelaşi timp cu partenerul lor.

 

3. Foloseşte degetele, gura şi cuvintele

Bărbaţii adoră să audă femeile cum gem de plăcere, dar şi femeile vor să audă părerea partenerilor lor în pat. Spune-i cât de atrăgătoare e şi descrie-i toate lucrurile pe care vrei să i-le faci. Plimbă-ţi degetele uşor pe tot corpul ei ca să o faci nerăbdătoare. Foloseşte alternativ gura şi limba ca să o înnebuneşti de plăcere.

 

4. Cunoaşte anatomia unei femei

Femeile sunt mai sensibile decât bărbaţii şi au zone erogene pe tot corpul. Dacă una dintre aceste zone este stimulată în mod corect, va ajunge rapid la orgasm. Întreab-o dacă îi place ceea ce îi faci şi dacă se simte bine. Încearcă să nu exagerezi, fă lucrurile încet.

 

5. Îndeplineşte-i fanteziile

Discută cu ea despre ceea ce îi place în dormitor şi ce fantezii are. Păstrează mintea deschisă şi acţionează cu creativitate pe măsură ce avansaţi în pat. Explorează-i fanteziile şi vei culege roadele strădaniei tale.

 

6. Păstrează mereu lucrurile palpitante între voi

Nu lăsa ca viaţa amoroasă să devină plictisitoare aşa cum păţesc o mulţime de cupluri. Încercaţi mereu poziţii noi cu care vă simţiţi amândoi confortabil şi faceţi-vă reciproc surprize în pat. Plecaţi în vacanţă în weekend şi faceţi amor într-o cameră de hotel. Încercaţi să o faceţi în diferite momente ale zilei şi în locuri mai neobişnuite.

loading...

Add comment