Radio Simplu

6 lucruri fundamentale pe care le face zilnic orice cuplu solid de îndrăgostiți

Dragostea e un sentiment unic și frumos, dar există o diferență enormă între cuplurile care simt doar fluturi în stomac și cele care vor avea o relație solidă, de lungă durată. Dacă vrei să afli în ce categorie se situează relația ta, citește cele 6 lucruri de mai jos pe care le face zilnic orice cuplu solid:

 

1. Au obiceiuri și ritualuri deosebite

Persoanele care se iubesc cu adevărat au dezvoltat diferite obiceiuri și ritualuri de-a lungul timpului petrecut împreună. Aceste ritualuri creează o legătură puternică între parteneri, care va rezista chiar și după ce vor trece mulți ani de la căsătorie.

 

2. Au aceleași dorințe și visuri

Dacă vă sprijiniți sincer unul pe celălalt în privința visurilor și a dorințelor voastre, atunci aveți legătura perfectă. Nu există o conexiune mai solidă decât cea a doi oameni pe care îi unește un scop comun. Se ajută unul pe celălalt ca să reușească și să depășească obstacolele mai ușor împreună, decât dacă ar fi fost singuri pe calea îndepliniri scopurilor lor.

 

3. Discută despre sentimentele lor

Cu cât vorbesc mai mult despre sentimentele lor, cu atât se vor înțelege mai bine unul pe celălalt. Dacă partenerul tău are o zi când e tăcut, atunci acest lucru te va pune pe gânduri. Atunci când îți împărtășești sentimentele unei persoane te poți teme pentru că asta înseamnă să fii vulnerabil în fața cuiva. Se spune că această experiență îți oferă mai multă plăcere decât atunci când faci amor, așa că poate fi de neuitat, dacă o faci cu partenerul potrivit.

 

4. Fac amor zilnic

E deja un fapt cunoscut acela că o relație sănătoasă se menține doar dacă cuplu face amor în mod frecvent. Dacă faci asta zilnic, ai siguranța că relația ta este puternică, armonioasă și sănătoasă. Atracția fizică și dorința de a împărți spațiul personal sunt primele sentimente pe care le experimentează o persoană îndrăgostită.

 

5. Râd de câte ori au ocazia

Dacă nu-ți mai aduci aminte care a fost ultima dată când v-ați distrat împreună,  atunci relația voastră e în impas. Opusul se întâmplă cuplurilor îndrăgostite. Nu au nevoie de un motiv special ca să se simtă bine împreună. Într-o relație durabilă e nevoie de zâmbete și râsete.

 

6. Plănuiesc viitorul împreună

Sunteți pregătiți să vă petreceți întreaga viață împreună și aveți multe planuri cu privire la lucrurile pe care vreți să le faceți. Un plan comun va aduce armonie în relația voastră chiar și în momentele de cumpănă care pot apărea pe parcurs.

loading...

Add comment