Radio Simplu

5 trăsături de caracter pe care le au doar femeile fidele

Ce femei nu au auzit vreodată distrugătoarele cuvinte: “Plec de la tine”?

1. Cele care au propriul punct de vedere în orice situație
Femeile care au propria lor opinie, nu se tem să o apere într-un mod rezonabil, nu pot fi “abandonate”. În primul rând, deoarece își au propria poziție în multe probleme, ele recunosc că și alții pot avea idei diferite, care uneori nu coincid. Și despărțirea pentru ele nu e sfârșitul lumii, ci doar o confirmare că ele nu aveau prea multe în comun cu partenerul. În al doilea rând, ele sunt interesante, ceea ce este cel mai important. Și aceasta înseamnă că este imposibil ca aceste femei să fie “fără sprijin”.

2. Își cunosc prețul
Cele care nu au auzit niciodată cuvintele “Eu te părăsesc” știu exact ce merită. Simțind răcirea sau discordanța în relație, ele vor încerca să reacționeze instantaneu la situația actuală și dacă nu se vor împăca, nu vor face compromisuri. Astfel de femei nu se bazează pe oameni, nu se agață de ei cu disperare. Ele au un sentiment de demnitate interioară și o convingere profundă că au dreptul la ce e mai bun.

3. Au grijă de aspectul fizic
Cu siguranta, abilitatea de a arata atractiv, stilat si bine ingrijit in orice circumstanță si la orice varstă este o caracteristică a femeilor care se iubesc. De asemenea, ele nu își permit nici o altă relație, cu excepția uneia singure. Acesta este secretul faptului că nici un reprezentant al jumătății puternice a omenirii nu îndrăznește să spună: “Plec”.

4. Mulțumesc pentru atenție
Nu este un secret că atunci când bărbații fac complimente, ei se bazează pe “feedback”: un zâmbet jenat, o privire timidă, un compliment în schimb. Femeile care nu au auzit niciodată fraza “nu mai ești interesantă pentru mine” știu să accepte cu atenție demnitatea. Ele nu se vor justifica niciodată. ” Asemenea femei știu să primească daruri.

5. Știu să ierte
Capacitatea de a nu complica lucrurile simple și de a accepta este o trăsătură distinctivă a celor puternici și înțelepți. Dacă adăugăm la această calitate o abilitate unică de a ierta cu adevărat – va fi aproape o “super-femeie” care nu se distruge cu gânduri negative, ci trece prin viață cu capul sus și cu un zâmbet pe buze.

loading...

Add comment