Radio Simplu

5 semne importante care îți vor dovedi că partenerul tău nu te mai iubește

Potrivit lui Steve Harvey, autorul romanului popular Act Like a Lady, Think Like a Man, „Dragostea unui om este exprimată în trei forme: el își declară drepturile în public, te protejează și are grijă de tine”.

O parte a acestei afirmații poate fi pusă la îndoială deoarece în prezent nu toate femeile trebuie să fie asigurate sau protejate de bărbați; ceea ce au nevoie ele este dragostea. Din păcate, uneori femeile tind să vadă dragostea când nu este chiar acolo.

 

1. Criticile cu privire la aspect

Omar Khayyam a spus: „O persoană va dori totul, chiar și defectele partenerului, dar va fi deranjat de perfecțiunea celor pe care nu îi iubește”. Pentru un om care te iubește ești mereu frumos, chiar și cu părul dezordonat și chiar și în hainele în care dormi.

El nu va observa că ai pus câteva kilograme în plus după sărbătorile de iarnă, dacă nu îi spui tu asta în mod explicit. Dar dacă partenerul tău îți spune în mod constant să mergi la sala de sport sau sugerează că ai nevoie de chirurgie plastică, nu te grăbi să îl asculți.

Este foarte posibil ca aspectul tău să nu fie potrivit pentru el, ci pentru tine. Și chiar dacă scazi în greutate, el va găsi alte greșeli legate de tine.

 

2. Discutarea micilor probleme cu prietenii

Femeile tind să discute problemele în relații sau defectele partenerului lor cu prietenele lor, în timp ce bărbații încearcă să păstreze totul pentru ei. Nimeni nu este perfect, dar un partener cu adevărat iubitor se va concentra pe avantajele partenerului în loc să se concentreze pe defecte.

Dacă partenerul tău te umilește în public și râde de eșecurile tale, nu te aștepta la ceva bun de la o astfel de relație. Un astfel de partener nu te respectă și o uniune puternică și fiabilă este imposibilă fără respect.

Criticându-vă de față cu alți oameni, el încearcă, inconștient, să dovedească altora (și lui însuși) că este vina ta că el a încetat să te iubească.

 

3. Atitudinea lui față de obiceiurile tale

Femeile doresc să se plângă de șosetele bărbaților împrăștiați în toată casa, dar uneori au și alte obiceiuri enervante sau ciudate. Ne place să ocupăm baia 2 ore și să vorbim cât mai mult cu prietenele noastre, să umplem dulapul cu lucruri inutile, să mâncăm din farfuria partenerului nostru sau să continuăm să cântăm același cântec toată ziua.

Bărbații iubitori, ca regulă, suporta toate acestea și rămân tăcuți sau reacționează cu umor. Dacă partenerul tău examinează în permanență orice lucru mic pe care îl faci și face comentarii negative asupra comportamentului tău, înseamnă că singurul sentiment pe care îl are este iritare, în loc de iubire.

 

4. Atenția față de poveștile tale

Oamenii de știință au demonstrat că un bărbat este capabil să asculte cu atenție o femeie doar 6 minute. De aceea, doamnelor, data viitoare când intenționați să purtați o conversație cu iubitul vostru, mențineți-o scurtă.

Subiectele pe care este foarte dificil pentru un bărbat să se concentreze sunt oamenii necunoscuți, celebritățile, cumpărăturile, moda și dietele. Dacă este posibil, este mai bine să discuți cu prietenele tale aceste tipuri de lucruri.

Și totuși, dacă un bărbat vede că ceva este foarte important pentru tine, el va face un efort să te asculte cu atenție, chiar dacă acest subiect este complet neinteresant pentru el. Când te iubește, nu te va lăsa fără atenție.

Dar dacă el continuă sa schimbe subiectul sau să fugă de discuții folosind scuze diferite ori de câte ori încerci să vorbești cu el, cel mai probabil, grijile tale nu-l interesează. În consecință, el nu va participa la soluționarea oricăror probleme care ar putea apărea în timpul relației.

 

5. Atitudinea față sentimentele tale

Bărbații nu pot suporta lacrimile femeilor și recent, a fost găsită o explicație științifică: se pare că lacrimile feminine conțin substanțe volatile speciale care scad nivelul testosteronului din sângele bărbaților ceea ce duce la scăderea dorinței amoroase. Deci, nu folosi plânsul ca un mijloc de a-l influența adesea pe iubitul tău.

De fapt, când plângi, singurul lucru pe care un bărbat dorește să îl facă este să fugă și să nu te vadă. Dar dacă te iubește, el va fi alături de tine și va face tot ce poate pentru a încerca să te aline, chiar dacă motivul pentru care plângi pare banal pentru el.

loading...

Add comment