Radio Simplu

5 probleme care îți pot pune relația în pericol – partenerul tău te va lăsa baltă din cauza lor

Vrem cu toții o relație ca cea a lui Allie și a lui Noe din The Notebook. Cu toate acestea, în lumea reală, astfel de relații sunt greu de găsit. Trebuie să depunem multe eforturi pentru a avea un „final fericit”.

Deși fericirea ambelor părți este la fel de importantă, adesea neglijăm plăcerea bărbatului în relație. Întotdeauna discutăm problemele cu care se confruntă femeile și găsim o soluție pentru aceasta.

Îi sfătuim pe partenerii noștri să aibă grijă de fată, în timp ce rareori facem același lucru și față de ei. Pentru o relație de succes, femeile trebuie să depună eforturi similare și să evite anumite lucruri care le pot afecta relația. Unele dintre aceste lucruri sunt discutate mai jos.

 

1. Femeile care nu își asumă responsabilitatea

Bărbații se simt sub presiune atunci când trebuie sa aibă grija de finanțe, în timp ce partenerele lor rămân acasă cu lista lor nesfârșită de dorințe. Bărbații trebuie să suporte toată povara facturilor și tocmai de aceea, ei sunt mereu stresați și frustrați, încercând să câștige cât mai mult.

O femeie adevărată nu trebuie să depindă în totalitate de partenerul ei și ar trebui să aibă propriul venit care să îi susțină traiul. Este normal ca partenerii să împartă cheltuielile și se recomandă ca ei să se bazeze unul pe celălalt, dar să nu profite unul de pe urma celuilalt.

 

2. Amorul

Intimitatea are un rol vital într-o relație. Bărbații se rușinează de multe ori și spun că amorul poate fi cea mai importantă problemă în relația lor. Mai puțină intimitate implică faptul că nu ai o legătură puternică cu partenerul tău.

O viata amoroasă intensă vă va îmbunătăți viata de cuplu și va reaprinde scânteia dintre voi în cazul în care aceasta este pe cale să se stingă. Deși nu mulți vor să recunoască, amorul are un rol foarte important într-o relație.

3. Femeile care nu au grijă de ele

În timp ce bărbaților le place să-și răsfețe partenerele, lor le plac și fetele care nu se bazează în totalitate pe ei pentru menținerea aspectului lor. După o zi agitată, ultimul lucru pe care l-ar dori este să se ocupe de problema tale de aspect și să aibă grijă de tine din acest punct de vedere.

Îmbracă-te frumos pentru el, astfel încât el să fie vesel când te vede după o zi obositoare și lasă-l să se bucure de priveliște. Îngrijește-te singură și nu te aștepta ca el să facă totul pentru tine cu privire la asta.

 

4. Lipsa de onestitate

Încrederea este o valoare fundamentală a oricărei relații. Dacă tu continui să faci lucruri care nu ar trebui pe la spatele partenerului tău și să îi verifici telefonul, atunci trebuie să te aștepți ca el să se enerveze din această cauză în momentul în care află.

 

5. Distanța mare

O relație de lungă durată necesită multă dedicare și răbdare. Nu este imposibil, dar nu este totul floare la ureche; orice bărbat consideră că este foarte greu să fie într-o relație de lungă distanță.

Nu puteți să vă vedeți în fiecare zi și astfel creați un gol în relația voastră. Asta diminuează intimitatea și necesită eforturi suplimentare pentru ca relația să funcționeze.

loading...

Add comment