Radio Simplu

5 paşi simpli cu ajutorul cărora să vă transformaţi prietenia într-o relaţie de cuplu

De multe ori, ni se întâmplă să petrecem foarte mult timp cu prietenii şi să ne ataşăm fără să ne dăm seama de unul sau una dintre ei şi sentimentele noastre să devină mai puternice fără să ne propunem asta. Iată 5 paşi care te ajută să-i cucereşti inima amicului sau prietenei tale:

 

1. Comportă-te ca un partener, nu ca un simplu prieten

De obicei, fiecare dintre noi ne dorim mai mult ceea ce nu avem sau nu putem avea.Tindem să preţuim mai mult ceea ce considerăm a fi greu de obţinut. E o regulă motivaţională de bază pe care trebuie s-o înţelegi şi să o foloseşti în folosul tău.

 

2. Trebuie să atingi

Trebuie să fii dispus să aveţi contact fizic. Este indicat să fii discret şi să ai răbdare şi să faci lucrurile cu calm fără să avansezi prea rapid. Totul poate începe cu o atingere uşoară a spatelui cu mâna, o îmbrăţişare de la revedere sau câteva săruturi nevinovate pe obraz în timp ce vă uitaţi la un film împreună. În funcţie de nivelul de încredere dintre voi, poţi să începi să o gâdili şi să ajungeţi să aveţi un contact fizic la un nivel mai avansat. Trebuie să fii atent la semne de disconfort şi să ştii să reacţionezi corespunzător. Rişti să faci paşi prea rapizi, iar rezultatul obţinut să fie cel opus dorinţei tale iniţiale.

 

3. Trimite semnale mixte

Acesta este un pas extrem de delicat pe care să-l urmezi, trebuie să fie însoţit de un pic de manipulare şi de o strategie bine pusă la punct. În dragoste, nu putem ajunge să avem ceea ce ne dorim doar dacă începem de undeva şi avem sentimente pentru persoana respectivă. Trebuie să te pricepi să joci jocul seducţiei. Trebuie să fii meticulos, pentru că în această fază se poate pierde şi nici să nu ştii de ce. Trebuie să ştii să menţii momentan un echilibru între dragostea pe care o simţi în interior şi relaţia de prietenie din exterior.

 

4. Ieşi cu alte persoane

Acum e important să îi dai de înţeles că eşti o persoană importantă şi să menţii relaţia voastră de prietenie de faţadă. Doar în cazul în care prietenul sau prietena ta îţi mărturiseşte iubirea sa sau îţi spune că are sentimente mixte faţă de tine, altfel e indicat să încerci să ieşi cu alte persoane ca să eviţi să iei decizii greşite. Trebuie să te asiguri că sentimentele tale sunt de dragoste, şi nu doar de prietenie profundă.

 

5. Ia atitudine

Se pare că totul dă roade, iar prietenul sau prietena ta cochetează uşor cu tine şi acceptă contactul fizic mai profund, cum ar fi să staţi îmbrăţişaţi pe canapea. Împarte mai multe dintre interesele sale cu tine. Arată semne că e gelos sau geloasă atunci când eşti în preajma persoanelor de gen opus. E vremea să-i mărturiseşti cu adevărat ceea ce simţi. Dacă ai noroc, veţi depăşi faza de amici şi veţi începe să fiţi un cuplu.

loading...

Add comment