Radio Simplu

5 motive pentru care femeile au neapărat nevoie de căsătorie

Într-o lume modernă este destul de real să supraviețuim singuri. Tot ce a fost anterior încredințată soților, poate fi acum pasat profesioniștilor sau tehnologiilor înalte. Totul se rezumă la continuarea familiei. Singuratatea a devenit sinonimă cu libertatea. Dar fetele încă mai doresc să se căsătorească. Și știi ce? Acest lucru este normal!

1. Este liniștitor
Cum ar fi ca timp de ani de zile, trezindu-te dimineața, să spui: “Cât de bine e că m-am căsătorit! “. Ei bine, se întâmplă ca prima frază de dimineață să fie: “Urăsc acest ceas deșteptător!”. Totuși prezența cuiva în viața ta te liniștește și te face să te aduni pentru o npuă zi de muncă.

2. Îți dă garanții
 Căsătoria este un act juridic, adică tot ce a fost dobândit după încheierea sa este acum comun, iar dacă ceva nu merge bine, e împărțit în mod egal. Și în caz de deces al unuia dintre soți rămîne averea celui de al doilea.

3. Te scapă de frici
Vă cunoașteți de aproape două săptămâni, și deja stați împreună. Chiar și cutiile cu lucruri nu au fost despachetate. Și dintr-o dată partenerul a dispărut. Nu  s-a întors de la serviciu la ora obișnuită și nu a sunat că întârzie. Îl suni tu, dar telefonul nu răspunde. Desigur, crezi imediat ce e mai rău. Și îți dai seama că știi foarte puține lucruri despre el, de aici îți vine ideea unei căsătorii.

4. E important pentru copii
Copii, printre altele, sunt mai ușor de crescut împreună. E o idee foarte bună la început doar să te concentrezi pe carieră ca să ai bani de bone, de aistente medicale private, de școli și de activități extrașcolare, de vacanțe. Abia când îți atingi scopurile profesionale vezi că de fapt nu ai reușit să petreci timp tu cu ei.

5. Îți ușurează modul de viață
Și femeile și bărbații au diverse obligații cu care se descurcă, dar pe care nu le fac cu plăcere. căsătoria e cea care repartizează rolurile într-o relație în mod natural.

loading...

Add comment