Radio Simplu

5 lucruri pe care partenerul tău și-ar dori să le cunoști pentru o relație armonioasă

Dacă ai fost singură pentru o lungă perioadă de timp, dar în cele din urmă ai găsit partenerul perfect, atunci uneori te poți întreba cum să te comporți să susții iubirea între voi doi sau ce ar trebui să eviți să nu-l descurajezi din cauza ta. Este posibil să ai o mulțime de dileme și să cauți o rețetă deja gata, exactă pentru o relație perfectă, dar, din păcate, nu există așa ceva. Fiecare legătura care unește doi oameni iubitori este diferită și este greu să stabilești regulile generale. Cu toate acestea, există câteva sfaturi de încredere care te pot ajuta să “gestionezi” relația ta așa cum au fost dezvăluite de bărbații care ar dori ca prietenele lor să le ia în considerare.

1. E ceea ce vrei tu?
Dacă dorești să continui această relație, asigură-te că este ceea ce dorești. Trebuie să fii fericită și naturală, să te simți liberă, să fii cinstită cu el și să împărtășești sentimentele tale. Dacă nu te simți mai mult atrasă de el și nu simți decât recunostintă și compasiune, atunci este posibil să nu mai funcționați în viitor. Dacă ai vreo îndoială, fiți sinceră cu el.

2. Prietenia în primul rând
Nu este adevărat că bărbații se gândesc doar la acel lucru. Relația ta nu se poate baza doar pe pasiune intimă. Ar trebui să aveți aceleași pasiuni și să realizați lucruri noi, provocatoare împreună. Daca știi că îi place să joace fotbal, atunci il poti sustine in timpul meciurilor sale din cand in cand sau dacă își dorește să cânte la chitară, atunci roagă-l să îți cânte cateva melodii. El va fi fericit să vadă că ești interesată de ceea ce face.

3. Nu îl compara
Dacă îl compari constant cu fostul tău iubit sau cu un alt tip de care îți place, atunci fii atentă! Poți să-l îndepărtezi prin astfel de comparații. Celălalt tip va fi mereu un “idol” în mintea ta și în loc să te concentrezi asupra a ceea ce este acum, vei trăi în trecut. De asemenea, partenerul tău poate fi rănit dacă îi spui despre caracteristicile pe care le-ai iubit atât de mult la celălalt, chiar dacă te-a înșelat. Trebuie să lași trecutul. Încearcă să îl accepți pe deplin și să îl apreciezi.

4. Lasă-l să te caute
Există câteva tipuri de femei care pot trimite mesaje și pot suna partenerul lor toată ziua. Asta poate fi oarecum ca o obsesie și, brusc, prietenul tău poate să se înfurie și să te abandoneze. Barbatii iubesc sa fie vânători și incearcă să te seducă, chiar dacă ești deja intr-o relatie. Nu-l suprasolicita și nu îi mai trimite mesaje pentru ceva timp. Dacă face eforturi să te contacteze, atunci totul este bine. Dar dacă uită brusc și nu dă niciun semn câteva zile, atunci fii atentă că nu-i pasă de tine.

5. Cuvinte magice
Aceste cuvinte magice sunt “te iubesc”. Acest lucru îl va face să se asigure de sentimentele tale. De asemenea, nu uita de gesturi care arată afecțiunea ta, cum ar fi ținutul de mână, sărutul pe frunte. Astfel de lucruri mici înseamnă mult pentru cealaltă persoană! Bărbații pot părea mai puțin emoționali, totuși doresc să se simtă doriți și îngrijiți.loading...

Add comment