Radio Simplu

5 detalii despre frumusețea masculină pe care femeile le observă de fiecare dată

S-a demonstrat că avem nevoie de câteva fracțiuni de secundă ca să ne formăm impresia despre un om  privind doar cum arată acesta. Femeile nu se opresc aici. Acestea observă și tunsoarea, și hainele, și pantofii, și unghiile și multe alte detalii care s-ar părea neimportante. Unde se oprește însă atenția femeilor?

1. Haine
La prima vedere o femeie observă cum e îmbăcat un bărbat. Trei lucruri contează de obicei la acest capitol. În primul rând curățenia și acuratețea. Petele de cafea de pe pantaloni, cămașa șifonată pot pune capăt oricărei conversații cu o femeie. Relevanța hainelor vine pe locul doi. Un băbat la patru ace va arăta ciudat la o petrecere pe plajă, exact ca unul în pantaloni scurți la teatru. În plus în al doilea caz, bărbatul va demonstra că nu știe nici detaliile etichetei. Încheiem acest top cu stilul preferat. O femeie poate ierta micile scăpări din cauza lipsei de cunoștințe din domeniu. Dar nu va trece cu vederea un costum sportiv asortat cu pantofi clasici.

2. Tunsoarea
Lung sau scurt, drept sau ondulat, blond, brunet, grizonat, câte femei, atâtea gusturi. Important este ca părul să fie curat și aranjat. Și nu vorbim despre ședințe la salon, ci doar despre o pieptănare obișnuită. D asemenea și bărbații care au renunțat definitiv la păr rămân populari și cu succes la femei.

3. Postura
Un mers ferm și sigur, spatele drept, capul înainte sunt magneți adevărați pentru femei, deoarece acestea văd un bărbat sigur și puternic, protector. Așa cum capul plecat, umerii lăsați scot în evidență faptul că bărbatul respectiv poate avea probleme. Iar femeile au nevoie de atenție și de grijă nu de un bărbat debusolat și nesigur.

4. Silueta
Majoritatea femeilor se întorc atunci când văd bărbați care au figura unui triunghi întors: umeri lați, talie îngustă, burta lucrată. Femeile văd un bărbat puternic, sănătos care poate să aibă gijă și de el și de ea și de potențialii copii. De aici și tendința bărbaților de a se îngrășa după căsătorie, pentru că femeile vor să-i facă cât mai puțin atrăgători pentru alte femei.

5. Încălțămintea
Degeaba bărbații nu țin cont de acest detaliu atât de important. Femeile își opresc privirea și acolo. Niște pantofi neîngrijiți, jerpeliți, mai mari sau mai mici dau impresia unui bărbat la fel de neatent și în alte cazuri, nu doar când vine vorba despre o pereche de încălțări. Sandalele cu ciorapi sunt o poveste separată. Sau o altă idee genială: încălțăminte fără ciorapi. Bărbații trebuie să învețe că acesta este un aspect care nu trebuie deloc neglijat.

loading...

Add comment