Radio Simplu

5 cupluri de zodii cu o legătură puternică pe care o invidiază toată lumea

1. Balanţă şi Scorpion

Balanţele şi Scorpionii sunt prieteni şi parteneri excelenţi, care au firi extrem de intense. Balanţele vor să fie dorite, iar Scorpionii dezvoltă obsesii pentru oamenii din viaţa lor. Balanţele oferă sfaturi Scorpionilor, care au mare nevoie de asta.

Balanţele şi Scorpionii nu par a se înţelege din prima pentru că au personalităţi şi interese diferite. Atunci când cele două zodii petrec mult timp împreună îşi dau seama că între ele există o legătură incredibilă şi sunt făcuţi unul pentru celălalt.

 

2. Peşti şi Rac

Sunt cele mai emotive şi mai intuitive semne zodiacale, aşa că se înţeleg reciproc mai bine ca oricine altcineva. Se pierd împreună în lumea lor proprie şi se simt excelent pentru că se pot înţelege reciproc. Atracţia dintre ei e de necontestat.

Peştii şi Racii îşi echilibrează reciproc profunzimea, aşa că se înţeleg de minune. Racul oferă dragoste şi menţine Peştele intuitiv şi creativ cu picioarele pe pământ. Îşi înţeleg unul altuia slăbiciunile şi au o mulţime de lucruri în comun.

 

3. Săgetător şi Berbec

Relaţia dintre ei este o aventură. Adoră să facă schimb de gânduri, să planifice călătorii împreună şi să poarte discuţii despre univers şi ciudăţeniile lui. Sunt suflete pereche din punct de vedere intelectual.

Săgetătorii şi Berbecii sunt independeţi şi au firi puternice. Ambii admiră aceste calităţi la ceilalţi oameni. Dacă ajung să aibă o relaţie, aceasta a început cu siguranţă de la o simplă prietenie.

 

4. Gemeni şi Vărsător

Gemenii şi Vărsătorii îşi echilibrează reciproc extremele. Gemenii pot fi indecişi şi dezordonaţi, în timp ce Vărsătorii sunt determinaţi şi ştiu ceea ce îşi doresc. Au nevoie unul de celălalt pentru a-şi duce planurile la bun sfârşit. Gemănul luminează drumul Vărsătorului, iar acesta din urmă îi arată calea Gemănului.

Se înţeleg de minune pentru că de fapt, au aceleaşi scopuri. Amândoi îşi doresc o viaţă echilibrată. Au nevoie unul de altul pentru sprijin şi creativitate în doi.

 

5. Fecioară şi Taur

Fecioara şi Taurul sunt un cuplu ideal. Sunt semne de Pământ şi îşi echilibrează dorinţele unul altuia. Pot fi prieteni extrem de buni şi parteneri de afaceri străluciţi, simt că nimeni nu-i poate înţelege mai bine.

Fecioara se simtă inspirată de încrederea de sine a Taurului. Fecioarele îşi doresc să fie aproape de o persoană pe care o admiră atât de mult. Fecioara menţine Taurul cu picioarele pe pământ. Acest lucru îi va ajuta pe ambii parteneri să aprecieze lucrurile la adevărata lor valoare şi să se simtă bine împreună.

loading...

Add comment