Radio Simplu

4 trucuri pe care administratorii hotelurilor all-inclusiv nu ți le vor spune niciodată

Călătoriile pe mare erau numai niște vise inainte. Acum au devenit foarte accesibile și populare. La prima vedere acest lucru și-l permit doar oamenii cei mai bogați, dar nu este chiar așa. Trebuie doar să cunoști secretele unei croaziere de vis.

1. Înainte de călătorie
Toată lumea se grăbește să își cumpere biletele de călătorie cu multe luni înainte. Dar este o gândire greșită. Dacă aștepți un pic mai mult, mai aproape de plecare, de exemplu vara atunci când prețurile scad mult, vei obține oferte mult mai avantajoase. Planifică-ți însă din timp plecarea. Cu ce tip de transport vei pleca. Fiecare agentie de turism are un site sau o aplicație. Descarcă-le și abonează-te la tot ca să știi exact ce schimbări apar.

2. Cabina
Nu uita de încărcătoare și de baterii externe pentru că în cabină nu vei avea prize suficiente. Optează pentru un etaj mai scump decât îți permiți în mod normal, în așa fel vei fi pus la un etaj mult mai frumos. Preferabil e să găsești ceva aproape de mijloc. Alege să fii poziționat ca să poți admira peisajele. În fiecare zi poți urca întrucât mulți pasageri pleacă de pe vas.

3. Mâncarea și băutura
Așa obțin managerii mulți bani. Interesează-te exact despre mâncarea de acolo ca să poți face economii. Dacă nu beneficiezi de ceva all inclusive asigură-te că ai punguțele cu mâncarea ta preferate. Vor fi neprețuite. Află de asemenea ce se oferă gratis și despre ofertele restaurantelor.

4. Distracțiile
Sauna, spa-ul și alte metode de relaxare sunt de obicei gratuit. Doar că fără copii. Poți să te bucuri și de minunile de afară, dar și de muzee de exemplu pentru că managerii pot să aibă contracte cu diferite obiective turistice. Cadourile din port sunt întotdeauna foarte scumpe. Dacă ai timp, intră în inima orașului ca să bbeneficiezi de prețuri reale și accesibile.

loading...

Add comment