Radio Simplu

4 metode eficiente prin care îți poți albi dinții acasă în mod natural

Nimeni nu vrea să aibă un zâmbet galben și dacă acorzi le atenție, dinții pot deveni mai albi. Celebritățile și personalitătile publice care au grija in general de imaginea lor au grijă inclusiv de dinți. Dacă dorești ca dinții tăi să fie strălucitori oriunde mergi, există mai multe metode naturale care te vor costa foarte ieftin. Decolorarea dinților este un proces care nu ține cont de vârstă, dar împotriva căruia poți lupta cu metode eficiente.

1. Consumă căpșuni
Numeroase studii au demonstrat: căpșunile pot ajuta la sănătatea dentară deoarece conțin o enzimă numită acid malic și vitamina C. Astringentul găsit în aceste fructe elimină petele de suprafață, iar vitamina C curăță placa. Zdrobește căpșunile și periază dinții cu acest amestec o dată sau de două ori pe săptămână și vei observa imediat rezultate foarte bune.

2. Bicarbonatul și lămâia
Aceasta este una dintre cele mai populare metode naturale pentru că e eficientă și pentru că e ieftină. Reacția bicarbonatului cu acidul din sucul de lămaie are un efect extraordinar asupra gurii. Pur și simplu periază-ți dinții cu acel amestec  o dată pe săptămână. Dacă utilizezi prea des combinația s-ar putea să obții alt efect. Dacă apar iritați, nu-l mai utiliza.

3. Mănâncă fructe și legume crocante
Merele, țelina și morcovii sunt excelenți pentru dinți. Acest tip de mâncare crocantă este ca un periaj natural. Mestecarea elimină excesul de bacterii din gură. De asemenea, curăță straturile de murdărie de la suprafață.În plus acizii acestor elemente ajută la menținerea unei culori optime și sănătoase a dinților. Merele conțin, în special, aceeași elemente ca și căpșunile, de aceea ar trebui să-l includem în alimentația noastră.

4. Clătește-ți gura cu ulei
Această tehnică provine din India și este utilizată în principal pentru a îmbunătăți sănătatea orală și pentru a detoxifia organismul. Procesul este destul de simplu, sigur și ieftin. Pur și simplu, ia o lingură de ulei și ține-l în gură timp de aproximativ 15 minute. “Plimbă-l” prin gură astfel încât să intre în contact cu toate părțile gurii. După curățare, scuipă-l și clătește-ți gura cu apă, mai târziu bea două sau trei pahare de apă. Este o soluție interesantă care dă rezultate remarcabile.


loading...

Add comment