Radio Simplu

4 lucruri care te pot ajuta atunci când intervine rutina în relația ta

Începutul unei relații este cea mai frumoasă perioadă. În primul rând încercăm să lăsăm impresii bune persoanei de care ne place. După aceea încercăm să ne cunoaștem laturile bune, defectele, obiceiurile și să ne obișnuim unii cu alții. Așa că peste câțiva ani monotonia este pur și simplu inevitabilă. Ne trezim, ne grăbim spre birou. Dacă există și copii lucrurile devin și mai complicate. Partenerul tău stă cu berea la televizor, tu speli vasele, și viața merge înainte. Dar ajungi să te plângi că partenerul nu te mai iubește.

1. Timpul e sfânt
Nu e nevoie de mult efort ca să-ți revigorezi relația. Important este să faceți cât mai multe lucruri împreună. Chiar dacă veniți obosiți de la muncă aceasta nu înseamnă că nu mai puteți petrece timp de calitate împreună. Puteți chiar să vă programați activități pe care să le faceți doar voi doi. Îndifirent de obligațiile pe care le aveți. Amintitți-vă de cum erați la început. Puteți să mergeți în localurile voastre favorite, să mâncați aceleași bucate. Vă veți amuza copios și vă veți apropia.

2. Detalii importante
Ești la muncă foarte obosit și din senin îți scrie partenerul tău? E atât de frumos să primești niște mesaje drăguțe! Dacă ai timp, răspunde-i și pregătiți-vă pentru seara care urmează. Tratează-l ca pe un amant și-ți vei dori să termini munca mai devreme. Acest gen de mesaje sunt mai utile decât cele cu listele de cumpărături.

3. Surprizele
Cadourile mici sunt o altă idee bună. Trebuie doar să vă cunoașteți preferințele ca să știți exact despre nevoile voastre. Și nu trebuie să fie scumpe. Orice lucră drăguț e potrivit dacă vrei ca partenerul tău să se bucure. Poate își dorește un CD de la trupa preferată, poate vrea un articol vestimentar. Nu e nevoie de nicio ocazie pentru un cadou.

4. Călătoriți
Faceți-vă timp pentru a călători. Măcar în weekenduri. cu siguranță există un oraș în care vă doriți ambii să ajungeți pentru locurile frumoase, arhitectură sau pentru mâncare. Și nu trebuie să mergi foarte departe de casă. Puteți opta pentru băi termale, spa, munți, plimbări lungi. Puteți merge doar voi doi, îi puteți lua și pe cei mici, sau alți prieteni apropiați vouă.

loading...

Add comment