Radio Simplu

4 faze prin care trece iubirea partenerului tău până când acesta simte că tu ești aleasa

La începutul relației orice bărbat e minunat. Și femeile sunt deosebite. Pentru că fiecare vrea să arate ce are mai bun. Nu degeaba este numită perioada de lapte și de miere. Abia după aceasta se sfârșește și-ți cad ochelarii colorați începi să te gândești dacă e el alesul. De multe ori lucrurile se schimbă mult pe parcursul relației. Dar știi la ce să atragi atenția ca să nu ai dubii fix când ți-e lumea mai dragă?

1. Aparențele
Prima impresie contează enorm. Poate fi vorba despre ceva din corpul tău care să-i placă, trăsături faciale sau ticuri nervoase. Aparențele contează măcar pentru începutul relației. Și pentru femei se aplică exact același scenariu. Ele de asemenea dau importanță detaliilor exterioare.

2. Atractivitatea emoțională
Dacă persoana de care suntem interesați a trecut testul fizicului, acum căutăm asemănări la nivel emoțional. E important să ne simțim bine unii în compania celorlalți. Orice contează, interesele comune, valorile comune, experiențele asemănătoare.

3. Atractivitatea mentală
De aici lucrurile chiae devin serioase. Acesta este momentul în care un bărbat se întreabă dacă ea este aleasa. Și este, dacă ea îl susține în orice face și-l completează când e nevoie. Bărbaților le este de câteva ori mai greu decât femeilor să ia decizii de acest tip.

4. Prezența
Dacă atunci când simți nevoia să vorbești cu cineva, el e acolo pentru tine, să știi că el este alesul. E important ca înainte să fie iubitul tău acesta să fie prietenul tău. Cineva cu care să împarți orice. Chiar și atunci când ești supărată, cu el trebuie să vorbești.

loading...

Add comment