Radio Simplu

3 lucruri de care femeilor nu ar trebui să le fie rușine deloc

Abilitatea de a asculta sfaturile și remarcile celorlalți este o calitate foarte valoroasă. Dar în lumea modernă oamenii au devenit prea dependenți de opiniile altora. Prin urmare, există și lucruri pentru care nu trebuie să roșești. La urma urmei, te fac atât de interesantă și neobișnuită.

1. Aspectul fizic
Un studiu realizat de Universitatea Chapman a arătat că doar 28% dintre bărbați și 26% dintre fete sunt complet mulțumiți de aspectul lor. Mai mult, 6% dintre bărbați și 9% dintre femei se consideră extrem de urâți și ar dori să își schimbe mult aspectul. Alunițe, pistrui, sâni mici și fund mare (sau invers), excesul de greutate, nasul cocoșat – această listă poate fi continuată la infinit. Și, în același timp, toate aceste caracteristici minunate fac parte din personalitatea ta, te fac atât de unică și memorabilă.

Crede-mă, Barbra Streisand a putut să-și refacă nasul mare, Anne Hathaway – urechile și Keira Knightley – să-și facă sâni, ca Pamela Anderson. Dar aceste femei se iubesc și se acceptă așa cum sunt. Mai mult, foarte multe staruri și-au transformat defectele în avantaje și datorită lor au câștigat și mai multă dragoste și respect din partea fanilor.

Dacă toate femeile ar fi ca o papusa Barbie, cu chipuri și figuri la fel de frumoase, lumea ar deveni plictisitoare și insuportabilă.

2. Partenerul de viață
Este posibil ca alesul tău să nu aibă înfățișarea lui Chris Hemsworth, inteligența lui Sheldon Cooper și simțul umorului lui Jim Carrey, dar ai avut o mie de motive să-l iubești din toată inima. Toți prietenii și cunoscuții tăi spun în cor: “Ei bine, ce ai găsit în el?” Și te simți jenată încercând să explici că este mult mai bun decât pare.

Monica Bellucci, Hugh Jackman, Keith Blanchett și Josh Holloway, probabil, au auzit de asemenea astfel de întrebări. Pentru că cea de-a doua jumătate este foarte departe de canoanele general acceptate ale frumuseții. În același timp, aceste cupluri sunt unele dintre cele mai puternice și cele mai sincere dintre celebrități. Și toate pentru că astfel de relații sunt construite pe dragoste, prietenie și respect reciproc.

Nu ar trebui să explici absolut nimănui de ce această persoană este lângă tine. Și la întrebări fără tact este suficient să răspunzi: “Suntem bine împreună”, și să zâmbești cât mai larg.

3. Hobby-urile
Încă un lucru, pentru care o femei cu siguranță nu are nevoie să-și ceară scuze nimănui și pentru care este responsabilă doar ea, este un hobby. Poți schimba cu pricepere anvelopele la bicicleta ta preferată, adori fotbalul și urăști cumpărăturile cu prietenele tale. Sau poate poți croșeta 8 perechi de șosete colorate în timp ce urmărești serialul preferat. În orice caz, îți place ceea ce faci, iar acesta este cel mai important lucru.

Tom Hanks colecționează mașini de scris foarte vechi și în 2016 chiar a jucat într-un film despre ele, iar Johnny Depp colecționează papusi Barbie. Și dacă ești arătată cu degetul din cauza eroilor din universul Marvel sau crezi că trandafirii crescuți în ghivece pe balcon sunt potriviți ca activitatea doar pentru femeile bătrâne, nu trebuie absolut deloc să te simți jenată.

Un hobby este o parte a personalității tale și alegându-l pe baza opiniei comunității sau a tendințelor la modă riști să te lipsești de o mare plăcere.loading...

Add comment