Radio Simplu

11 probleme zilnice pe care le cunosc doar femeile cu sânii mari

Cu toate că societatea face ca sânii mari să pară un beneficiu, femeile care au avut un bust generos din naştere ştiu foarte bine că e o luptă zilnică, chiar şi atunci când e vorba de acţiuni banale. Iată 11 probleme cu care se confruntă doar femeile cu sânii mari:

 

1. Sânii transpiră

Femeile cu sâni voluminoşi care ies vara pe caniculă ştiu foarte bine povara acestor două cuvinte. Porneşte de sub sâni şi apoi trece prin bluză. Aspectul final este cel al unei mese cu două farfurii pe ea.

 

2. Sutienele fără bretele sunt o prostie

Prietena ta cu sâni mici îţi spune că şi-a cumpărat un sutien grozav fără bretele şi trebuie să-l încerci neapărat. Zâmbeşte şi dă din cap. Persoanele cu sânii mici nu le înţeleg niciodată pe cele cu sâni mari.

 

3. Ai sutiene doar în două culori: de culoarea pielii şi negre

Există o mulţime de sutiene cu modele frumoase, dar atunci când ajungi la raionul din magazin care are doar sutiene pentru măsura ta singurele culori sunt de culoarea pielii, cu flori bej sau negre.

 

4. Rochiile îţi vin perfect, mai puţin partea în zona bustului

Orice rochie îţi vine excelent în talie, pe umeri şi pe fese. Când vine vorba să o potriveşti pe sâni, nu reuşeşti niciodată să găseşti o rochie care să îţi vină bine.

 

5. Oamenilor nu le vine să crezi că porţi numărul acesta la sutien

Atunci când porţi o mărime mare la sutien, unor persoane nici nu le vine să creadă că numărul respectiv există. Stai liniştită, e doar un alt lucru pe care persoanele cu sâni mici nu le înţeleg.

 

6. Ai o problemă cu ţinuta cel puţin o dată pe vară

Indiferent de tipul de costum de baie pe care alegi să-l porţi e posibil ca unul dintre sâni să iasă inevitabil mai devreme sau mai târziu.

 

7. Sutiene fără burete

E posibil să fie la modă peste tot, de toate culorile şi cu dantelă, dar pentru tine sunt pur şi simplu invizibile.

 

8. Ţi se spune că sânii tăi distrag atenţia

Probabil ia observat deja modul în care sânii tăi sunt singura parte care iese în evidenţă, chiar dacă eşti acoperită total. Poate e momentul să le spui oamenilor să-şi acopere genunchii pentru că dau naştere haosului în jurul lor.

 

9. Cămăşile închise cu nasturi sunt duşmani de temut

Orice cămaşă care se închide cu nasturi în faţă va avea spaţii goale între nasturi în zona bustului.

 

10. Alergarea e dureroasă

Sutienele speciale pentru sport nu te ajută nici ele prea mult în acest caz.

 

11. Dormitul pe spate

E de-a dreptul dureros să dormi pe spate, iar pe burtă este imposibil.

loading...

Add comment