Radio Simplu

10 semne foarte evidente că iubitul tău te minte

Ești confuză pentru că multe dintre lucrurile pe care iubitul tău ți le spune nu au nicio logică. Nu mai e coerent și în general e schimbat, nu doar când discutați. E posibil să te mintă, dr nu te grăbi până nu descoperi majoritatea acestor semne.

1. Face pauze lungi înainte să-ți răspundă
Agenții secreți spun că acesta este primul și cel mai important semnal de alarmă că ai în față un om care minte. Înseamnă că omul se gândește să caute o scuză. Chiar dacă are alibiul perfect, un mincinos tot mai are nevoie de timp să-și amintească detaliile poveștii sale.

2. Își acoperă fața
Exista un motiv logic pentru care lui Pinocchio îi creștea mereu nasul. Când minți se vede pe fața ta. Dacă-și acoperă ochii, gura, sau se mângîie necontrolat fără motiv, o face pentru că încearcă în așa fel să-ți ascundă minciuna.

3. Evită contactul vizual
E semnul universal al rușinii. Nu vrea să mărturisească ce a făcut, așa că va evita ssă-ți vorbească. În plus refuzul contactului vizual înseamnă cu siguranță lipsa dorinței de comunicare.

4. Transpirația abundentă
Dacă transpirația lui devine prea evidentă fără să fi făcut vreun efort, înseamnă că-ți ascunde ceva și e îngrijorat că ar putea fi descoperit. Transpirația este priul semn al nervozității.

5. Lucrurile nu se potrivesc
Oricine poate uita câte ceva, dar dacă iubitului i se întâmplă prea des, ai grijă că poate e nevoie să-l întrebi mai multe lucruri. Dacă are două povești foarte diferite cu siguranță pe una dintre ele a inventat-o.

6. Devine defensiv
Nu îți spune foarte multe lucruri iar atunci când tu încerci să le afli singură se înfurie pur și simplu, cceea ce nu îi este caracteristic.

7. Îți dă prea multe detalii
Încearcă din răsputeri să te facă să-l crezi. De aceea îți dă multe detalii ca tu să nu intri la bănuieli.

8. Începe să se agite
Are tot felul de gesturi sau comportamente care-i trădează nervozitatea pentru nu se simte în largul lui când ești curioasă despre ceva ce el nu vrea să-ți spună.

9. Nu-ți răspunde la întrebări
Poate să devieze de la subiect, să schimbe cu totul povestea, sau să te întrebe pe tine lucruri. Dar niciodată nu-ți dă eăspunsuri clare și la obiect.

10. Vocea sau personalitatea i se schimbă
Îl știi foarte bine. Dacă atunci când îl întrebi ceva anume se schimbă imediat, ori vocea, ori comportamentul e clar că minte.

loading...

Add comment