Radio Simplu

10 semne că ai alături partenerul perfect

Oameni perfecți nu există. Dar atunci când întâlnim un om de care ne îndrăgostim, acesta ni se pare cel mai special din lume. La un moment dat apar îndoielile și nu știm dacă l-am ales pe cel mai potrivit. Chiar dacă oamenii sunt diferiți, partenerii perfecți au câteva lucruri în comun.

1. Nu se teme de greutăți și rezolvă probleme
Un bărbat adevărat nu înseamnă numai cuvinte frumoase ci și decizii ferme. În momentele dificile te poți întotdeauna baza pe el și pe umărul său puternic.

2. E în stare să-și pregătească singur de mâncare
Și nu folosește în acest scop absolut fiecare tacâm din bucătărie. Bărbatul care este arătos și în același timp își poate pregăti ceva de mâncare, e omul perfect. Cel puțin așa cred femeile. Chiar și dacă doar va curăța niște fructe și le va pune frumos într-o farfurie.

3. Te va susține întotdeauna chiar și dacă ai făcut ceva grav
Toată lumea greșește, important este ca partenerul tău să fie de partea ta. chiar și atunci când nu ai dreptate. în loc să te critice el trebuie să te încurajeze.

4. Acordă atenție detaliilor
Acest lucru nu înseamnă că partenerul tău trebuie să cunoască toate amănuntele din viața ta, cu ar fi ținutele pe care le porți în aumite momente. E suficient să știe cât zahăr vrei în cafea și ce gen de muzică îți place.

5. E înțelept, nu doar deștept
Cu siguranță e bine să ai alături un om care cunoaște legile fizicii, dar mai bun este un om care găsește soluții la probleme reale. Dacă partenerul tău e în stare să-ți dea sfaturi utile pentru situațiile din fiecare zi.

6. Știe când să te înveselească
Când ți-e rău, bărbatul tău știe cum să îți ridice dispoziția. El va glumi, te va susține, va face orice ai tu nevoie ca să te simți bine.

7. Știe să-și termine gândul și poate să facă un compromis
Când vorbește cu poliția, cu instalatorii, cu vecinii gălăgioși sau cu rudele insistente. Nu ridică vocea și nu intră în panică, dat întotdeauna obține ce vrea.

8. Nu uită de problemele tale imediat ce iese din casă
Bărbaților le este de obicei mai greu să se concentreze pe mai multe lucruri simultan. Dar un bărbat care iubește nu va amâna la nesfârșit ceva ce are legătură doar cu tine, nu și cu el.

9. Părerea ta contează pentru el
Doi parteneri trebuie să fie acolo unul pentru celălalt în orice situație, inclusiv când e nevoie de un sfat. Și nu vorbim despre posesivitate, ci despre puterea de a lua decizii potrivite împreună.

10. Te ajută la treburile casei
Dacă partenerul tău te iubește și te respectă nu te va transforma în servitoarea lui. E conștient că și tu mergi la muncă și că vii obosită, așa că te va ajuta cu orice îl rogi. Mai ales că lucrurile făcute împreună durează mai puțin și aveți timp și pentru voi.

loading...

Add comment