Radio Simplu

10 greșeli de neiertat pe care le fac bărbații în pat, conform femeilor

Bărbații se consideră fără de cusur atunci când fac amor cu partenera lor, dar lucrurile nu stau chiar așa de multe ori. Bărbații fac multe greșeli în pat și urăsc atunci când nu reușesc să-și înțeleagă partenera și să o satisfacă. Iată 10 dintre cele mai frecvente greșeli din pat care pot stinge dorința unei femei:

 

1. Când se grăbesc

Femeile urăsc atunci când partenerul lor vrea să facă totul rapid și să termine repede. E evident că femeilor le place să fie palpitant, dar e frustrant atunci când nu îți sunt înțelese deloc nevoile.

 

2. Când sunt prea tăcuți

Majoritatea femeilor apreciază atunci când bărbații scot sunete în pat, mai ales atunci când e nevoie. Dacă nu se întâmplă asta, o femeie va avea impresia că greșește cu ceva.

 

3. Nu se pricepe să te dezbrace

Femeile urăsc atunci când bărbații nu știu să le pregătească pentru ceea ce urmează și nu se pricep deloc la menținerea unei atmosferi romantice. Uneori, e chiar dificil să scoți unele articole vestimentare de pe o femeie, dar altele oferă o mulțime de șanse pentru a face lucrurile mai picante.

 

4. Termină lucrurile atunci când vor ei

Partenerul tău consideră că a terminat treaba și deja s-a întors pe o parte ca să doarmă. Are impresia că ați terminat amândoi în același timp, dar acest lucru nu se aplică mereu în cazul ambilor parteneri.

 

5. Nu te ascultă

E important să asculți nevoile și dorințele partenerului tău și să-i spui mereu ceea ce vrei de la el.

 

6. Zone erogene

Bărbații nu înțeleg de obicei în totalitate corpul unei femei. E important ca partenerul tău să cunoască zonele de pe corpul tău care odată stimulate, îți provoacă plăcere intensă.

 

7. Nu știe să sărute

Fiecare bărbat ar trebui să știe cum să sărute o femeie. Când par timizi sau nepricepuți atunci când trebuie să-și sărute partenera, e posibil ca ea nici să nu-și mai dorească asta.

 

8. Când te obligă să-i faci pe plac chiar dacă nu te simți confortabil

Femeile urăsc atunci când partenerii le obligă să încerce anumite poziții sau lucruri care nu le fac plăcere doar pentru că partenerul lor își dorește asta. Poziția lui preferată e posibil să nu fie deloc pe placul ei. Femeile au nevoie de înțelege și în pat din partea partenerului lor.

 

9. Corpul unei femei e diferit de al bărbatului

Femeile și bărbații au corpuri complet diferite și nevoile lor sunt la fel de diferite. În consecință, o femeie trebuie tratată diferit de un bărbat sau e posibil să nu se simtă confortabil.

 

10. Nu se concentrează asupra preludiului

E distractiv să o faci rapid din când în când, dar ar trebui să dedici întotdeauna o perioadă de timp și preludiului care e indicat să includă tot ceea ce adoră o femeie.

loading...

Add comment