Radio Simplu

Katie Price, fosta iubită a fotbaliştilor Dwight Yorke şi Dele Alli, a ieşit pe stradă în lenjerie intimă! De ce a făcut vedeta acest gest! IMAGINI HOT

La o lună de când s-a operat la bust şi la faţă, Katie Price, fosta iubită a fotbaliştilor Dwight Yorke şi Dele Alli, s-a afişat în public fără nicio reţinere, chiar în lenjerie intimă.

Deşi are doar 41 de ani, vedeta britanică a apelat deja la medicul estetician de peste 17 ori, ultima oară acum o lună, atunci când a mers la o clinică din Turcia pentru mai multe intervenţii la faţă şi la sâni.

A mers la piscină în lenjerie intimă transparentă
În urmă cu câteva zile, Price a ieşit la piscină pentru a se bronza şi a atras toate privirile celor din jur. Nu părea să poarte un costum de baie, ci chiar lenjerie intimă, care lăsa să se vadă foarte mult din zona bustului şi nu numai. Nu a mai contat că s-a îngrăşat foarte mult şi că se vedeau urmele de celulită.

Katie a ales să îşi accesorizeze ţinuta cu o pisică de pluş, apoi a renunţat complet la haine şi a pozat goală, acoperindu-şi zona intimă cu o pălărie mare.

Price are o avere de 40 de milioane de lire sterline şi a devenit faimoasă în special după ce a câştigat al 15-lea sezon al emisiunii „Celebrity Big Brother”.