Radio Simplu

Ieși cu un băiat sau cu un bărbat? – 7 semne clare că partenerul tău e imatur

Există diferențe majore între relația cu un băiat și una cu un bărbat adevărat. Dacă îți dorești o relație stabilă și de durată, atunci e clar că nu vei obține asta de la un bărbat imatur. Alege să fii cu bărbați care te tratează așa cum meriți și alături de care îți poți construi un viitor. Iată 7 semne că iubitul tău nu e potrivit pentru tine:

 

1. Tratează iubirea ca pe un joc

Se joacă cu tine și nu ia relația voastră în serios. Se joacă cu sentimentele tale fără milă, ca și cum nu ai fi o persoană adevărată. Te manipulează să faci ceea ce își dorește și nu-i pasă cum te face să te simți acest lucru.

 

2. Profită de nesiguranța ta

Te face să-ți pierzi încrederea de sine de câte ori are ocazia. Vrea să crezi că ești neajutorată și nu valorezi nimic. Își dorește să-l vezi ca pe bărbatul de care ai nevoie în permanență pentru a supraviețui și fără de care nu te-ai putea descurca. Nu spune și nici nu face niciodată nimic pentru a te face să te simți mai încrezătoare în propriile forțe.

 

3. Se gândește doar la el când sunteți în pat

Nu-i pasă dacă ești satisfăcută sau fericită. Nu-l interesează să te facă să ajungi la orgasm. Tot ce-l interesează e propria persoană și lucrurile prin care trece. Nu-i pasă dacă atingi sau nu plăcerea maximă. Totul e bine atâta timp cât e mulțumit.

 

4. Nu-i place să-și deschidă sufletul în fața ta

Nu-i place să comunice cu tine și nu e suficient de matur ca să-și dea seama cât de importantă e comunicarea într-o relație. Preferă să-și păstreze sentimentele și părerile pentru el de câte ori simte că nu e în avantajul lui să-ți facă confesiuni private.

 

5. Testează mereu relația voastră

Nu are suficientă încredere în tine ca să știe că sentimentele tale sunt reale. Încearcă mereu să testeze limitele iubirii tale. Încearcă să te facă să-ți pierzi controlul ca să vadă dacă te întorci la el sau nu.

 

6. Încearcă să te controleze

Nu vrea să ai propria ta viață și va încerca să-ți îngrădească libertatea cât va putea de mult. Vrea să-ți controleze mereu viața pentru că nu vrea să ai ocazia să faci ceva care îl poate pune în dificultate.

 

7. E nesigur de propria persoană

E conștient că are o mulțime de defecte, dar refuză să recunoască asta și nu vrea să le lase să iasă la iveală. Neagă cu vehemență că e nesigur în multe privințe. De aceea, simte nevoia să compenseze în exces în alte domenii ale vieții sale.

Add comment