Radio Simplu

Horoscopul banilor pentru anul 2018 pentru toate zodiile

Viața este plină de urcușuri și coborâșuri și toată lumea are probleme financiare la un moment dat. Însă, astrele ne dezvăluie cum va sta fiecare zodie cu banii în anul ce urmează. Unele chiar dau lovitura la acest capitol, altele rămân pe linia de plutire, însă sunt și zodii care vor fi în criză financiară.

BERBEC:

La începutul anului, nativii acestei zodii nu vor fi de invidiat și vor fi nevoiți să-și pun anumite restricții pentru că vor cheltui mulți bani la începutul noului an. Însă, în a doua jumătate a anului 2018, vor avea parte de câștiguri mari și nu vor duce lipsă de nimic.

TAUR:

La începutul anului, nativii născuți sub acest semn zodiacal se vor avânta prea tare pentru că stau bine cu banii și vor considera că nu vor avea probleme pe viitor. Totuși, vor munci mai mult pentru a avea o siguranță financiară și în lunile aprilie-iulie își vor rotunji veniturile cu ajutorul unei noi colaborări.

GEMENI:

Încă de la începutul anului gemenii pun planul financiar pe primul loc și încearcă să găsească cea mai bună strategie pentru a avea rezultatele dorite. În luna august s-ar putea să ceară ajutorul unui prieten pentru că nu se vor descurca cu banii, însă nu durează mult pentru că spre sfârșitul anului vor avea mari câștiguri și vor putea stabili un echilibru.

RAC:

Racii privesc vești bune. Există multe gânduri care pot întuneca judecata acestor nativi și or să se gândească să obțină bani pe căi nu tocmai cinstite, însă nu vor avea buzunarul gol. Trebuie să fie cumpătați și să nu ia decizii după cum le dictează sufletul.

LEU:

Nativii acestei zodii vor avea parte de oportunități neașteptate și Jupiter este poziționat îndeajuns de bine pentru a le oferi câștiguri considerabile. Noiembrie este luna cea mi bună pentru acești nativi pentru că ori li se va mări salariul, ori vor afla despre o moștenire.

FECIOARĂ:

Pentru acești nativi, primăvara va fi benefică pentru planul financiar. Poate că va apărea și o mărire de salariu sau o avansare care le vor aduce un mare câștig. Totuși, trebuie să nu se culce pe o ureche și tot ar trebui să economisească pentru zile negre. Nu se știe niciodată ce se poate întâmpla.

BALANȚĂ:

Anul ce urmează va fi neașteptat de productiv pentru nativii din această zodie și totul merge bine la locul de muncă. Pe lângă lucrurile materiale pe care acești nativ și le permit, au și relații apropiate cu colegii de la locul de muncă și asta contează și mai mult. Luna iunie este cea mai bună pe plan financiar și de aceea se va îmbunătăți și starea de spirit a acestor nativi.

SCORPION:

Nu se întrevăd mari schimbări pe plan financiar. Scorpionii o vor duce în continuare bine din toate punctele de vedere, deși nu mereu vor fi în topul celor cu bani. Vor fi tentați să cumpere lucruri scumpe pe care nu le vor folosi. Pot apărea cheltuieli majore în familie pentru că este posibil să apară un copil.

SĂGETĂTOR:

Există șanse mari ca săgetătorii să întâlnească pe cineva cu o stare financiară foarte bună și acest lucru îi va scăpa de griji. Îți va face toate poftele și te vei simți în al nouălea cer. Vor fi multe oportunități prin care pot face bani frumoși, însă va trebuie să-și păstreze totuși rezerve pentru orice eventualitate.

CAPRICORN:

La locul de muncă și în portofel, lucrurile stau la fel pentru acești nativi. vor apărea situații în care nu vor știi ce să facă pentru a face rost de bani, dar vor exista și momente în care nu vor știi ce să facă cu banii. În a doua jumătate a anului vor avea grave probleme financiare dacă continuă să cheltuie pe nimicuri.

VĂRSĂTOR:

Acești nativi nu duc lipsă de câștiguri și sunt foarte chibzuiți cu banii. Vor putea să-și facă toate poftele pentru că au cu ce, însă spre sfârșitul anului nu vor mai fi la fel de norocoși pentru că vor sta prea liniștiți din acest punct de vedere. Vor avea impresia la un moment dat că banii le pică din cer și nu vor mai face nimic.

PEȘTI:
Este posibil ca la începutul anului să nu ai nici un ba, însă pe parcursul anului 2018 lucrurile se schimbă radical. Până la finalul anului îți poți schimba locul de muncă și cel nou, să-ți aducă mai multe beneficii și venituri frumoase. Acești nativi au șanse mari să scape de orice sres financiar în noul an.

 

Redactia

Add comment