Radio Simplu

Gică Hagi, despre copiii lui: „Aștept ca la bătrânețe să îmi plătească concediile și mesele. Toate, da. Sunt obligați”

Marilena, soția lui Gică Hagi, este o persoană discretă și preferă să stea deoparte de lumina reflectoarelor însă își susține total bărbatul. Cei doi sunt căsătoriți de aproape 30 de ani și au doi copii împreună, pe Ianis și Kira. Marilena este cea de-a doua soție a lui Gică Hagi, care în 1994 divorța de Leni Celnicu după un scurt mariaj.

Marilena și Gheorghe Hagi formează o familie superbă din 1995, când s-au căsătorit cu fast, la eveniment participând nume grele ale fotbalului, printre care și Hristo Stoicikov, fost coleg la Barcelona. Însă Hagi a mai avut un mariaj, de scurtă durată, cu Leni Celnicu, de care a divorțat în 1994. Mai apoi, „Regele” și-a cunoscut iubirea vieții sale, cu care are doi copii.

Cine este Marilena, soția lui Gică Hagi
Gheorghe Hagi este cunoscut la nivel mondial, fiind supranumit „Regele fotbalului românesc”. La sfârșitul primăverii, Hagi a câștigat titlul de campioană în Super Liga, iar fericirea a fost enormă. Alături de Gică Hagi a sărbătorit și soția sa, Marilena. Dincolo de cariera sa de succes, fostul fotbalist are o familie minunată. Și totuși, femeia din viața „Regelui” preferă să stea în umbra soțului ei.

Marilena s-a căsătorit cu Gică Hagi în anul 1995, iar împreună au doi copii, pe Ianis și Kira. Spre deosebire de soțul ei, Marilena Hagi preferă să fie o fire discretă și stă departe de lumina reflectoarelor. Cu toate acestea, Marilena l-a sprijinit necondiționat pe Gică Hagi și a fost alături de el în orice moment, la bine și la greu.

„Ce mesaj îi dau ei (n.r. – Marilenei)? Păi, ea mi l-a dat mie că m-a lăsat să cheltui toți banii. M-a lăsat și nu a zis niciodată nimic. E cu mine, e lângă mine, e esențial să te sprijine. Când acasă lucrurile nu stau bine este clar că nu poți ajunge la teren în condiții bune”, spunea Hagi după câștigarea titlului.

În plus, Marilena Hagi este soră cu Luminița Popescu, soția lui Gheorghe Popescu. Așadar, dincolo de relația de prietenie pe care o au, Gică Hagi și Gheorghe Popescu sunt și cumnați. În urmă cu ceva timp, Marilena a povestit cum l-a cunoscut pe Gică Hagi, dar și prin ce greutăți a trecut.

„M-a invitat la restaurantul Select. Deși eram îngrozitor de timidă, încă de la început m-am simțit în largul meu lângă el. Asta pentru că îmi semăna în multe privințe. Și el era timid, ca și mine. (…) Eram studentă în anul II și venea să mă ia de la facultate. Își parca mașina pe o străduță îndepărtată, ca să nu ne vadă cineva sau să afle părinții mei”, a povestit Marilena Hagi.

Gică Hagi are mari așteptări de la cei doi copii
Gică Hagi și Marilena, soția sa, au doi copii minunați, pe Ianis și Kira. Cei doi și-au clădit propriile cariere și își urmează visul. Kira este actriță, iar Ianis este fotbalist la Glasgow Rangers și component al echipei naționale. În podcastul moderat de Mihai Bobonete, Hagi a dezvăluit că le-a spus demult copiiilor ce așteptă de la ei la bătrânețe.

„Aștept ca la bătrânețe să îmi plătească concediile și mesele. Toate, da. Sunt obligați. Depinde cum i-ai educat de mici. Eu am împărtășit cu ei asta și cred că au fost de acord. Pentru că și noi când vom ajunge la o vârstă mai înaintată, cineva va trebui să aibă grijă de noi, așa cum și noi am avut grijă de ei. De aceea, eu cred că nu au uitat și vor face așa”, a precizat Gică Hagi.