Radio Simplu

Gabi Bădălău, acces limitat la card. Mama afaceristului a văzut că cele mai mari cheltuieli s-au făcut din timpul relației cu Bianca Drăgușanu

Gabi Bădălău are acces limitat la cardurile de credit. Mama afaceristului i-a verificat conturile bancare, așa că a luat o decizie radicală. Astfel, iubitul Biancăi Drăgușanu are o anumită condiție la bani, care nu-i mai permite să facă extravaganțe. Iată ce s-a întîmplat în familia Bădălău.

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu au o relație foarte controversată. Aceștia s-au tot certat și împăcat de mai multe ori, în timpul relației lor care durează de doi ani. Ultima dată, și-au mai dat încă o șansă, ba chiar s-au mutat împreună, și au părut cât se poate de dispuși la nunta fiului lui Nuțu Cămătaru.

Gabi Bădălău apare, destul de des, la petreceri de fițe, iar cheltuielile sunt pe măsură. Astfel, părinții i-au luat cardul la control și au fost surprinși să vadă pe ce anume se duc banii.

Gabi Bădălău a primit acces limitat la card
Afaceristul a primit acces limitat la card, potrivit Fanatik, care a documentat informațiile. Rodica Bădălău, mama omului de afaceri, a fost cea care a verificat extrasele de cont și, totodată, a luat o decizie neașteptată. Potrivit sursei citate, mama lui ar fi observat cum cele mai mari cheltuieli s-au făcut din timpul relației cu Bianca Drăgușanu, actuala iubită a lui Gabi Bădălău.

Cei doi s-au tot certat și împăcat în ultimele două luni. Astfel, Rodica Bădălău a decis să-i pună limită la card de 10.000 de lei la 24 de ore. Cu alte cuvinte, doar atât mai are voie afaceristul să cheltuie într-o zi.

Bianca Drăgușanu: „El este bărbatul pe care îl iubesc”
Bianca Drăgușanu a spus că îl iubește pe Gabi Bădălău și că se apropie de 2 ani de relație, deși s-au tot despărțit.

„El este un om deja destul de terfelit de presă pe anumite subiecte, eu am făcut o promisiune că n-o să mai vorbesc. Ne apropiem de 2 ani de relație, el este bărbatul pe care îl iubesc, cu bune cu rele, am trecut prin diverse situații împreună, dar am rămas cu el. Dacă au trecut 2 ani înseamnă că există sentimente puternice. Acum nu știu…și dacă spun la altar sau pentru totdeauna, nu știi ce se poate întâmpla. De aia vreau să mă țin de promisiune și să merg pe principiul că un om valorează cât cuvântul lui. Viața este imprevizibilă, dar sentimentele sunt reale. Nimic nu este pentru totdeauna, nu ști ce se întâmplă mâine. Dacă aș fi reușit să-mi țin viața personală mai privată pesemne aș fi fost mai fericită, dar niciodată nu este prea târziu să încerc să fac asta, a mai continuat ea.