Radio Simplu

Fii as în dormitor! – 7 trucuri fierbinți ca să o înnebunești de plăcere

Bărbații se întreabă mereu care sunt modurile cele mai eficiente prin care își pot satisface partenera. Preludiul e foarte important pentru o femeie, iar săruturile și mângâierile de dinainte de a trece la fapte au un impact major asupra senzațiilor și plăcerii de care va avea parte în timp ce face amor.

Iată 7 trucuri fierbinți care, aplicate de parteneri în pat, vor contribui semnificativ la o noapte de vis între cei doi:

 

1. Atingeri intense

Las-o să tânjească după mai mult după ce o atingi în diferite zone ale corpului.

 

2. Spune-i vorbe fierbinți

Vorbele fierbinți au un efect magic în dormitor. Fă mișcarea câștigătoare care o va lăsa fără cuvinte. Preludiul în dormitor începe cu mult timp înaintea acțiunii propriu-zise. Șoptește-i la ureche tot ceea ce ți-ai propus să-i faci și nu va putea să-ți reziste.

 

3. Mângâie-o ușor

Mângăie-o ușor pe picioare și urcă gradual spre pulpe pentru a intensifica lucrurile. Plimbă-ți degetele de-a lungul corpului ei, atinge fiecare milimetru al pielii ei ca să o faci să se topească în brațele tale, apoi sărut-o lung și cu pasiune. Sărută-i urechile și mușcăi-le ușor. Asigură-te că respiri adânc în urechea ei în timp ce o faci.

 

4. Mângâie-o pe coapse

Masează-i zonele sensibile. Pornește de la gât și coboară până la genunchi. Sărută-i si mângâie-i coapsele, femeile adoră atunci când bărbații fac asta. Masează-i fiecare zonă fierbinte de pe corp și urmărește-o cum înnebunește de plăcere atunci când îți simte atingerea.

 

5. Dezbrac-o ușor

Când ajungeți în punctul în care trebuie să vă scoateți hainele, nu grăbi niciodată lucrurile. Fă totul încet și cu calm și sărută-i părțile dezgolite în timp ce te pregătești să treci la fapte.

 

6. Surprinde-o cu o mișcare nouă în dormitor

În timp ce o săruți ușor pe gât, deschide-i sutienul cu o singură mână. E o mișcare care o va lua complet prin suprindere și o va excita. Nu e complicat, tot ce trebuie să faci este să pui degetul inelar și cel din mijloc sub breteaua sutienului și apoi să-l deschizi cu ajutorul degetului mare și al arătătorului. Apoi, sărut-o ușor pe ureche și simte-o cum ți se topește pur și simplu în brațe.

 

7. Privește-o în ochi

Chiar dacă pentru bărbați nu înseamnă atât de mult, femeile apreciază enorm de mult atunci când partenerul le privește în ochi în timp ce fac amor. Femeile vor avea parte garantat de mai multă plăcere. Menține-i atenția asupra ta privind-o direct în ochi fără să clipești în timp ce împrăștii sărutări pasionale pe tot corpul ei.

 

Add comment