Radio Simplu

Evită să faci greșeala asta! – 7 lucruri importante pe care să nu le faci niciodată pentru partenerul tău

De obicei, bărbații sunt cei care încep o relație, iar femeile se asigură că relația continuă și se dezvoltă armonios. Timpurile se schimbă și există câteva reguli care se aplică doar în cazul femeilor. Nu mai face aceste 7 lucruri dacă vrei să ai o relație fericită cu partenerul tău:

 

1. Nu te desconsidera

Oamenii te percep în funcție de modul în care vrei să apari în fața lor. Nu poți să te așepți ca cineva să te aprecieze așa cum meriți, dacă tu te desconsideri de câte ori ai ocazia. Prefă-te că ai o impresie bună despre tine până ajungi si tu să crezi asta, comportă-te ca o regină.

 

2. Nu-i rezolva toate problemele

E indicat să nu încerci să-i rezolvi tu problemele, chiar dacă ești convinsă că poți să o faci simplu și rapid. Chiar dacă intențiile tale sunt bune, partenerul tău se va simți slab în fața ta, iar acest lucru nu e deloc bun pentru relația voastră. Lasă-l să se simtă ca un rege și fă-l să se simtă ca și cum a găsit el soluția salvatoare.

 

3. Nu schimba modul în care arăți

Este vorba despre schimbări radicale, care apar în urma operațiilor estetice. Este perfect în regulă să-ți surprinzi partenerul cu o versiune mai bună a ta, dar în cazul în care nu te găsește suficient de atractivă, atunci nu e o persoană cu care e indicat să rămâi.

 

4. Nu te simți inferioară lui

Ești egală cu partenerul tău și cu oricare alt bărbat. Trebuie să semănați unul cu altul în cadrul unei relații, e secretul unui cuplu reușit și longeviv. Trebuie să te respecte și să te aprecieze așa cum meriți.

 

5. Nu-i cumpăra mereu lucruri scumpe

E drăguț să îi faci pe plac partenerului tău și să îi faci cadouri din când în când, dar nu face un obicei din asta. E mai indicat să îi faci surprize decât să îl obișnuiești în acest mod. Valoarea cadourilor tale se va pierde dacă îi cumperi frecvent lucruri care sunt și scumpe.

 

6. Nu ascunde faptul că ești deșteaptă

Femeile ar trebui să fie suficient de înțelepte pentru a purta orie tip de conversație. Ar trebui să-ți hrănești intelectul mereu și să nu te sfiești să arăți cât ești de inteligentă. Nu e nevoie să pari o tocilară ca să arăți că ești deșteaptă.

 

7. Nu renunța la cariera ta

O femeie de succes reușește să combine cariera cu viața amoroasă fără probleme. Trebuie să ai propria ta personalitate, să rămâi o persoană autentică și să nu depinzi în totalitate de un bărbat pentru a te simți împlinită.

 

Add comment