Radio Simplu

TEST: În care dintre locurile din imagini îți este cel mai frică să intri?

Descoperă ce limite și slăbiciuni ai cu ajutorul acest test. Privește cu atenție imaginile de mai jos și alege locul în care te termi cel mai mult să intri. Rezultatul alegerii tale dezvăluie lucruri interesante despre personalitatea ta. Citește mai multe despre asta în continuare, sub imaginea de mai jos.

 

 

1. Intrarea numărul 1

Casa abandonată. Ai o personalitate foarte puternică, ești o persoană inteligentă și analitică. Nu fugi niciodată de realitate, știi să te pui în valoare și speri ca persoanele să te aprecieze așa cum meriți. Peretele acoperit de tapet arată că ai ridicat întotdeauna ziduri emoționale și spirituale, așa că alte persoane nu reușesc să stabilească ușor legături cu tine. Lumina aprinsă într-o parte arată că îți dai silința să renunți la aceste bariere.

 

2. Intrarea numărul 2

Scările care duc către o pivniță sau un pod arată că vrei să fii liber să te bucuri de toate pe deplin. Ți-e frică să cobori scările pentru că te temi de moarte și de lumea de dincolo. Îți dorești să ai o sănătate de fier pe care o poți obține printr-o dietă echilibrată și mișcare cum ar fi cel puțin 10 minute de mers pe zi.

 

3. Intrarea numărul 3

Dacă te temi să intri într-o peșteră de gheață, te afli într-o perioadă a vieții în care îți lipsește căldura emoțională. Te temi să simți tristețe sau frustrare, adică ți-e frică de singurătate. Partea pozitivă e că te afli într-o perioadă favorabilă a vieții tale și știi exact ceea ce îți dorești. Iubești libertatea și independența.

 

4. Intrarea numărul 4

Casa abandonată semnifică cel mai crunt coșmar al tău pentru că ții mult la căminul tău, ești o persoană generoasă și loială. Le oferi mereu tot ceea ce își doresc celor dragi. Ești o persoană cu o inimă mare și nu toți știu să te aprecieze la adevărata ta valoare.

 

5. Intrarea numărul 5

Dacă te temi să intri într-un tunel înseamnă că trebuie să-ți interiorizezi emoțiile. Apa tulbure arată că gândurile tale nu sunt foarte clare și e nevoie să-ți faci ordine în ele. Trebuie să lași deoparte problemele și să găsești o soluție. Ai nevoie să găsești încredere de sine.

 

6. Intrarea numărul 6

Ușa albastră înconjurată de lanțuri e culoarea mării și a cerului și exprimă echilibru. Ești o persoană productivă și reușești tot ceea ce îți propui. Ești genul de om care muncește din greu. Ești o persoană extrem de inteligentă și găseștii soluții la orice problemă. Ești un lider de seamă.

loading...

Add comment