Radio Simplu

Test de personalitate: Descoperă ce spune despre tine forma feţei tale

De obicei, forma feţei tale dezvăluie detalii interesante despre personalitatea ta şi despre modul în care abordezi viaţa. Există o mulţime de forme ale feţei, iar atunci când o cunoşti pe a ta îţi poţi alege mai uşor o tunsoare potrivită sau o pălărie, dar poţi afla şi multe lucruri despre personalitatea ta interioară. Iată care sunt cele 8 forme ale feţei şi descrierea fiecărei persoane cu forma respectivă a feţei:

 

1. Faţă rectangulară

Persoanele cu faţa rectangulară sunt foarte inteligente, dar gândesc excesiv uneori. Sunt persoane logice şi nu iau niciodată decizii cu inima, fac planuri măreţe şi îşi exprimă cu reticenţă sentimentele.

 

2. Faţă rotundă

Persoanele cu faţa rotundă par extrem de prietenoase, iar aceasta este şi realitatea. Forma feţei lor arată că le place să fie înconjurate de alţi oameni cu care să converseze şi pe care să-i facă să se simtă bine. Sunt persoane sensibile şi calde, care îşi fac prieteni cu uşurintă.

 

3. Faţă în formă de diamant

Persoanele acestea se pricep de minune la arta comunicării. Sunt perfecţionişti, fapt care îi ajută la serviciu, dar şi că pun o mare presiune pe ei înşişi pentru a reuşi tot ceea ce îşi propun. Se concentrează mult asupra detaliilor, aşa că munca lor e întotdeauna de calitate.

 

4. Faţă ovală

Este o formă a feţei cel mai des întâlnită şi este considerată ideală. Această persoană foloseşte mereu cuvintele potrivite pentru a-i face pe ceilalţi să se simtă în largul lor. Uneori, se străduiesc exagerat de mult pentru a spune numai lucruri potrivite.

 

5. Faţă pătrată

Persoanele cu faţa pătrată se nasc pentru a fi lideri şi fac faţă stresului mai bine decât majoritatea persoanelor. Au şi energie ieşită din comun. Multe persoane le invidiază pentru forţa şi pozitivismul lor.

 

6. Faţă în formă de inimă

Persoanele acestea au inima bună şi sunt extrem de creative. Au o forţă interioară incredibilă, dar pot fi şi foarte încăpăţânaţi. Energia lor fără limite se datorează tot puterii lor interioare. Dacă îşi propun ceva, nu renunţă până nu reuşesc.

 

7. Faţă în formă de pară sau triunghiulară

Persoanele cu forma aceasta a feţei îşi doresc mereu să domine. Sunt persoane pasionale şi foarte creative. Sunt sensibile, dar şi foarte motivate, ceea ce le aduce succes în orice domeniu.

 

8. Faţă în formă de triunghi răsturnat

Aceste persoane sunt bune la suflet, generoase şi îşi fac prieteni cu uşurinţă. Singura problemă e că unor oameni li s-ar putea părea exagerat de prietenoşi, iar acest lucru poate fi deranjant.

loading...

Add comment